Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, to by som kecala, nebolo to ani výnimočne úchvatné či dojemné, vlastne to bola taká sladká limonáda. Dámy určite poteší pohľad na Zaca Efrona a pánov jeho krásna partnerka a vizuálna stránka tiež stojí za zmienku. Mne osobne prekážalo, ako sa vo filme riešili malicherné volovinky, ako fotografia, ktorej sa prikladala neuveriteľná doležitosť a vážne mi nebolo jasné, prečo to hlavný hrdina nevysvetlil hneď na začiatku. Zrejme by potom v príbehu chýbal nejaký ten dramatický zvrat, ale v tomto prípade bol postavený na hodne vrtkých nožičkách. Je to jedna z príčin, pre ktoré na mňa film robil dojem nedomysleného, amatérskeho pokusu o niečo silnejšieho a žiaľ neúspešne. Napriek tomu si však zaslúži plné a poctivé 3*. Oddychovka pre nenáročného diváka na večer vo dvojici. ()

charlosina 

všechny recenze uživatele

Moc velký výběr k zabití času stráveného v autobuse nebyl, tak jsem zvolila The Lucky One (který jsem si dle názvu spletla s The Lucky Ones http://www.csfd.cz/film/231933-stastlivci/ ) - no hned po prvních záběrech mi bylo jasné, že to je omyl, no a taky jak to skončí... prostě romantická pohádka, která obsahuje samozřejmě dramatickou zápletku, k jejímuž rozuzlení stačí jedno: láska. Oujé! // Tohle jsou chvíle, které mi připomínají, že na cesty nemám zapomínat na knihu. ()

Reklama

Morzael 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická slaďárna podle receptu Nicholase Sparkse, kterému snad klisché proudí v žilách a tep hraje ploužáky z devadesátek. Postavy tak moc šablonovitě vytvořené, stejně jako situace, až je to otravné, ale pokud máte duši romantika a náladu, asi vám to sedne. Plusem je hlavně další důkaz, že Zac Efron není až tak špatný herec, na jakého se odsoudil díky High school musical. ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle jsem očekávala. Přesněji tedy: jednoduchou a předvídatelnou romantiku. Nic víc, nic míň. Taylor Schilling nádherná laň, Blythe Danner správňácká babča. A Zac pro mě byl opravdovým překvapením, protože jsem mu to všechno fakt žrala - ty jeho pohledy a lehké úsměvy. On doopravdy hrál! Nikdy mě moc nezaujal, dokonce se mi ani nikdy nelíbil, ale to strniště mu dost sekne. Ještě kdyby tak něco udělali s tím jeho nepřirozeně dokonalým obočím... ()

venison 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna 2x stavěná na romantické filmy, ale tenhle byl kupodivu hodně solidní.. Sice měl silnou příchuť cukrové vaty a dokonce i padouši zde jsou "perfektní", ale režie, kamera a kupodivu i herci (Zac Efron, Taylor Schilling a Blythe Danner) byli více než solidní.. Všechno bylo až nechutně ideální a prvoplánové, ale na rozdíl od ostatních současných amerických love story jsem silně "postrádala" kýč.. Opravdu řemeslně odvedená romantika.. Válečný hrdina, který je navíc pohledný, inteligentní, zajímá ho filosofie, umí hrát šachy a na klavír, je perfektní cvičitel psů, pracant a kutil, se rozhodne, že vyhledá tajemnou dívku z fotografie, která je sirotek, navíc svobodná matka, která má na krku psí hotel a starost o minifarmu, silně postrádá svého zemřelého bratra a v tajemném tulákovi nachází přesně jeho vlastnosti.. Roztomilá pohádka pro dospělé (asi spíš teda něžného pohlaví).. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Zac Efron přibral kvůli roli 10 kg svalové hmoty. (kedl)

Reklama

Reklama