Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (64)

castor 

všechny recenze uživatele

Brazilský tvůrce Fernando Meirelles je pro mě stále spíš neznámou. Talentovanou, záhadnou, zvláštní. Jeho filmy jsou sice seštelované na míru, ale jakoby nedýchaly, netlouklo jim srdce. Evropský výlet mezi vztahové peripetie, který láká na několik solidně rozehraných příběhů, si mě ale nakonec docela získal. Poukazuje na propojenost životů a osudů, je pesimistický, lehce odosobněný, pocitový, nabízí nejasné výpovědi. Mluví se v něm několika jazyky (máme tu Rusa, Brazilku, Angličany a Američany, Němce, Slovenky, Francouze), jeho síla opět spočívá v pomalém, vlažně plynoucím ději. Drobné, zato silné příběhy bez začátku i konce, s dobrými i výbornými herci, kteří musí ukázat kus svého umu, aby si v krátké době přitáhli diváka. Přesto všechno je to zvláštně lákavá hra, která neomrzí a dokáže umně zakrýt fakt, že jisté aspekty příběhů nejsou nijak objevné. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Čo má spoločné slovenská prostitútka, anglicky biznisman, francúzsky moslim, nešťastná brazilčanka, ruský mafián či americký otec nezvestnej dcéry ? Na prvý pohľad nič, pokiaľ sa ich cesty hračkou osudu neprepletú... O tom je tento navýsosť zaujímavý snímok, je o cestách, ktorými sa vydávame na púť životom a tie cesty sa prelínajú. Bizarné osudové stretnutia sú natočené s odstupom, nikto nikoho nesúdi a okrem svetových hviezd v epizódnych úlohách máme možnosť vidieť aj slovenské herečky. Predely medzi jednotlivými scénami sú vkusne oddelené hudobnými vstupmi, ktoré len dotvárajú celkovú atmosféru. ()

Reklama

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Neviem čo povedať. Asi začnem tým, že oceňujem multikulti tohto snímku a aj fakt, že sa tam podarilo dostať slovenským herečkám a nehovorím len o nejakom minútovom výstupe. Film chcel asi poukázať na rozhodnutia, ktoré rôzni ľudia v živote robia a výraznou mierou ovplyvňujú ich životy. Inak na mňa film pôsobil dosť chaoticky a nemám rád keď hudba pôsobí tak rušivo ako tu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Asi tou najpozitívnejšou vecou na tomto snímku bolo vidieť hrať slovenské herečky po boku so známymi americkými hercami. Film ako celok ma však veľmi nenadchol. Pointa a celkovo scenár sa mi zdali ploché a nevýrazné, vlastne dokopy nevypovedali nič, z čoho by som mal padnúť na riť. Dramatický náboj je tu tiež neznáma vec. Skôr to často skĺzavalo k nude a šedivej priemernosti. Po technickej stránke nemám námietky. 60/100 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně zajímavý a propracovaný snímek s vynikajícími herci a výbornými hereckými výkony. Ze začátku, jsem si myslela, že sleduji špatný film, když jsem tady na fotografiích viděla Juda Law, Anthony Hopkinse nebo Rachel Weisz a ve filmu mluvili slovensky. Opravdu mě to trochu zarazilo. Ale ukázalo se, že je to ohromě napjatý a emocionálně nabytí snímek. Je zde všechno, co by divák mohl očekávat i to, co by nečekal. Téměř vše je nepředvídatelné a skvěle propojené. Divím se pouze hodnocení tady. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Film byl inspirován hrou Arthura Schnitzlera "Rej". (M.B)

Reklama

Reklama