foto

Kateřina Lojdová

  • nar. 1977
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v roce 1977 v hlavním městě Praze. Po střední škole vystudovala hudebně dramatický obor na pražské konzervatoři. K vidění je na divadelních prknech. Např. v divadle ABC. V DNJ vystupuje v komediích W. Allena - Zahraj to znovu, Same, roli Nancy, a Prokletí nefritového škorpióna, v roli slečny Fitzgeralldové. Její hlas můžeme slyšet hlavně v telenovelách. Např. Tlusté Valentýně, nebo Rosalindě.

Kateřina má stejné jméno jako herečka, maminka dvojčat a manželka rozhlasového magnáta Michela Fleischmanna. Vzhledem k tomu, že ta už se herectví nevěnuje, tak k záměnám příliš často nedochází. Občas ale někoho přece jen shoda jmen zarazí. Jsou spolu dokonce vzdálené příbuzné, ale dlouho o tom nevěděly.

V dnešní době je k vidění v televizi každý všední den na TV NOVA. Hraje v seriálu ULICE a má zde roli vychovatelky v dětském domově. Je vdaná a má dvě děti.

Marian "duklak2" Hamrla

Herecká filmografie

Filmy

2009 Jánošík - Pravdivá historie
2008 Ulice: Velká trojka (TV film)
2001 Naše děti (TV film)
1999 Muž s duchem (TV film)
1998 Krupice (TV film)
Ohrada snů (TV film)
1997 Červený kamínek (TV film)
O vílách Rojenicích (TV film)
1996 Pohádka o nejšťastnějším království (TV film)
1995 Byl jednou jeden polda
Rok na vsi (divadelní záznam)
Tvůj svět (studentský film)
1994 Marie Růžička (TV film)

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Jeden mejdan za druhým (S03E49)
Rozchod, rozvod a zlomená srdce (S03E40)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Nehoda paní učitelky (E03)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Dáma na kolejích (S04E03)
2011 Aféry (TV seriál)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2006 Horákovi (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
2000 Pra pra pra (TV seriál)
1996 Ďábel v Praze (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace