Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $66,351 Tržby Celosvetovo $1,936,000▐ dobrá atmosféra, herci slušne to ustoja na to že to mohla byť všedná šablónová rutina, len škoda že to občas skĺzne do balastu pri niektorých riešeniach policajtov, pozerateľný priemer /60%/ ()

sud 

všechny recenze uživatele

Nenápadně působící a neprávem přehlížený snímek. Už jen zasněžená atmosféra dělá hodně, příběh není úplně z řady těch tuctových a těch pár akčních scén má grády. Herecké obsazení rovněž nezklame - charismatičtějších (a dlužno říct neprvoplánových) záporáků než je Addison Erica Bany poslední dobou v žánrových vodách moc nepobíhá. Olivia Wilde není jen krásná, ale ani v tomto patriarchálním prostředí se vedle všech těch chlapáků neztratí, potěšil i dosud pro mě neznámý Charlie Hunnam. Škoda kapku nevyužitých příležitostí pro Krise Kristoffersona či Treata Williamse a nedotažených a pouze lehce načrtnutých vedlejších postav. Jinak by se tenhle ledově promrzlý stylový thriller mohl zařadit po bok Coenovic Farga. 85%. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Mrazivej thriller, ze kterýho jde chlad a kosa jako prase! To sněhem pokrytý prostředí včetně pořádných chumelenic dělá filmu tu nejlepší možnou kulisu! Ovšem to není zdaleka to jediný pozitivní. To co předvádí Bana, to je masakr! S naprostým klidem a bez náznaku emocí, chladnokrevně a brutálně ničí vše, co mu stojí v cestě. Olivia není extra herečka, nicméně pánskýmu oku lahodí senzačně. Za mě trochu navíc byla ta sladká pasáž na motelu, zato závěr u jídelního stolu, plnej psychologickýho vydírání byl famózní! Jen ta úplná koncovka bolí... Po posledním výstřelu je vlastně konec a nedozvíme se absolutně už nic o osudech všech zúčastněných od slavnostní večeře Dnu díkůvzdání. 75% ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Vybornej Eric Bana. Sissy S., Kris K. a Kate Mara v pohode. Olivii neznam a nicim mne nezaujala. Obrazky v pohode. Pribeh celkem plyne, cili tempo taky v pohode. Ale jinak je to pateticka a klisoidni blbost, a pokud chcete videt film o snehu a sikovne policistce, pustte si radsi o nekolik radu lepsi Fargo. 3+ ()

klida 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatný, určitě ne tolik, jak jsem se bál ze zdejších ohlasů, hodnocení a kritik. Ze začátku se to slušně rozjede a šlape to hezky, závěrečnou půlhodinku už to trošku dře, ale dá se zvládnout. Asi nejvíc se mi líbilo, že jsem vlastně do konce neměl jistotu, jak to všechno dopadne. Zimní Kanada je navíc zajímavá. Vadilo mi, že se rychle mezi sebou střídají linie bratra a sestry, kvůli většímu zapojení se do toho bych uvítal spíš rozdělení na delší části. Víme všichni, že Olivia Wilde by sama utáhla i Hledání ztraceného času. Tři a kousek. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Zatiaľ čo film sa údajne odohráva v Michigane v okolí Detroitu, ranná scéna sa odohráva v Dunn's Delicatessen a Dominion Square Tavern, čo sú rozpoznateľné orientačné body na Metcalfe Street v Montreale. (Arsenal83)
  • Zach Dean sa rozhodol napísať scenár k tomuto filmu po tom, čo bol pasažierom letu JetBlue 292 v roku 2005, ktorý lietal vyše dve hodiny v tvare osmičky nad južnou Kaliforniou, aby sa pripravil na rizikové pristátie. Dean vtedy uvažoval o svojej smrteľnosti a chcel napísať niečo o rodine. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2012 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama