Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání, ale i tak jsem se dobře bavil. Hlášky důchodců jsou kulervoucí a je škoda, že nedostali více prostoru. Některé scény jsou velice originální, např. Scéna s děckem mě rozesmála tak, že jsem probudil souseda vedle ve městě. Dále co chválím je můj oblíbený britský humor, který miluju a opět mě nezklamal. Co musím vytknout jsou efekty, které mě nenadchly, ale taky mi ten film nezhnusily. Dále také hrozí nuda u některých částí filmu, hlavně u dialogů mladých. Verdikt ? Slušná birtská komedie, na kterou se pěkně kouká, ale stále nepředčila Soumrak Mrtvých. 70% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další zombie řezivo v podobě této surové parodie. Tentokrát tedy v podání pomalých, ale vysoce nakažlivých špinavců. Děj je na komedii tohoto typu nadprůměrně zajímavý a soustřeďuje se na rodinu, jež se snaží překonat finanční krizi a zachránit dědečkův životní byznys od krachu. Mlaďoši se problém rozhodnou vyřešit po svém, čímž svou pozici ještě zhorší. V tom propuká nákaza, vše ostatní jde stranou a ta pravá legrace začíná. Film je plný skvělých hlášek, grafického násilí a kvalitního britského humoru. To vše dohromady působí impozantně, jelikož hlavní postavy byly důmyslně vybrány, s dostatkem času na backstory pro každého a co je nejdůležitějímají, mají spolu opravdu výjimečnou chemii. Nejvíce mě z nich potěšil spavý chlípný dědouš a bojácný účetní se srdečními problémy, což byli také strůjci dvou nejvtipnějších scén z celého filmu. Strašidelné to nebylo vůbec, ale za ten Gore, akci a komedii dávám jednoznačných 80%. PS: Hovorové označení Cockney popisuje specifického obyvatele Londýna. O českém a slovenském výkladu názvu lepší ani nemluvit..... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Popravde som od toho ocakaval ovela viac. Hlavne rôzne vtipy. Par skvelych sa tam najde, ale celkovo mam z toho dojem, ze skvely napad dôchodcovia vs. zombici nedokazali tvorcovia rozviest v poriadny film. Hlavne interakcie medzi zombikmi a dôchodcami tam je dost malo a prilis vela casu stravime s cool otravnymi mladymi dementami. Takze vo vysledku je tam par dobrych vtipov a stavnete gore sceny. Proste jednohubka na jedno pozretie. 5/10. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Svižná, rezká a britká komédia made in Great Britain. O nič svetoborné sa samozrejme nejedná, ale v záplave toho zombie balastu, ktorý nám rok čo rok obšťastňuje naše zrako- a sluchovody, vyčnieva ako luxusná 50ročná k*rva v domove dôchodcov :) Ako sa hovorí, medzi slepými je i jednooký kráľom ;) "Hey, Zombies! Get the fuck out of my East-End!" ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další Soumrak Mrtvých se ani tentokrát nekoná.Nemá to tu lehkost a většina fórů je dost těžkopádná a má špatné načasování, dost mi to připomínalo Zombieland....má to svoje hodně dobré momenty, ale je to nevyvážené a místy zdlouhavé, což je při stopáži 85 minut prostě na přesdržku :D Alan Ford je ultimátní mother fucker dědek a scénka s ´´hooligans´´ mě položila asi na 5 minut, ocenit se musí i solidní dávka brutality.Jinak bohužel nejde o nic převratného a těch průměrných filmů je poslední dobou až hamba.Jako by režisér vždy vymyslel 3 kulervoucí scénky a kolem nich potom napíše nudnou vatu, kterou musí mezi scénkami zaplnit filmový materiál, což Shaun of the Dead nemusel, protože ten měl smyslu plný děj a celkový koncept tak promakaný, že je stále i po těch letech jedinou dobrou a 100% parodií na zombie, které sou tak debilní, že si nesazlouží nic jiného, než-li parodovat.60%. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)

Reklama

Reklama