Reklama

Reklama

Piráti!

  • Velká Británie The Pirates! In an Adventure with Scientists! (více)
Trailer 2

Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Tato komedie začíná, když Pirát kapitán se svou posádkou vytáhne do bitvy proti svému soupeři Černému Bellamymu, aby získal kýženou cenu „Pirát roku“. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

Jigy 

všechny recenze uživatele

Teda nevim jak ostatní, ale já se celkem bavil. Některé gagy byly sice již ohrané a jiné lehce prokouknutelné, ale hlavně cestování po mapě a vyhazování červených balónků pro zvýrazněný mapy mě potěšilo. Stejně tak irské stepující krysy. Prostě správná porce uvolnění a legrace, které jsem od autora slepičího útelu očekával. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Aardmanovic tvorbu můžu, jelikož každý film z jejich dílny, překypuje tvůrčími nápady natolik, že divák nestíhá žasnout nad tím, co tvůrci dokážou a vymyslí. V tomto případě zpracovávají pirátské téma a přestože je zde řada originálních a vtipných scén a gagů, které od nich divák očekává, film jako celek už nepůsobí tak svěže a vtipně jako třeba "Spláchnutej" nebo jakékoliv dobrodružství "Wallace a Gromita". Ostatní se možná pobaví ale já čekal mnohem více. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NA PIRÁTSTVÍ NENÍ NEJLEPŠÍ DRANCOVÁNÍ ANI ŠAVLE. ANI GROG NEBO KURDĚJE. ANI POLONAHÉ MOŘSKÉ PANNY. TO NEJLEPŠÍ NA PIRÁTECH JE...“…. /// Tak to prostě je. Někomu se líbí rabování, někomu šavle a někdo si zase lebedí v exotickejch nemocích. Já si libuju v tý spoustě situačních fórků pro malý i velký, bavěj mě frky v dialozích a líbí se mi animace. A tak přemejšlím, jestli zjištění, že je tohle srdcervoucí dobrodružství HLAVNĚ pro děcka (to je kurva překvapení milé děti! ) může ovlivnit (moje) hodnocení. Může, ale nedám se! A tak dávám týhle prosolený hrozbě oceánů co proto! (i díky závěrečnejm titulkám) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Gideon Defoe a jeho komediální knižní série ,,The Pirates!“ šla mimo mně. 2.) Chystám se na soutěž ,,Pirát roku“ (tak bacha na OSU!). 3.) Hledám holku, která by mě měla ráda kvůli Blbounovi. 4.) Thx za titule ,,keskinen“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR **** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Ano zase je to legrace jako všechny aardmanovské animáky, ale neměl jsem při sledování Pirátů tak vtíravý pocit jedinečnosti tohoto díla, jako u jejich ostatních filmů. Pocit, že se na film můžu podívat víckrát a vždy nadju v každém druhém záběru nějaký nový vtipný detail, nebo gag. Zkrátka i přes dobrý námět a scénář na mě film působil trochu uspěchaně. I přesto mě ale bavil víc než většina digi animáků a obzvlášť jsem si užil hlasů Davida Tennanta a překvapivě i Hugha Granta, od kterého jsem takové kouzlení s hlasem rozhodně nečekal. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Není to vědec, je to skautka! Není to skautka, je to pirát!" Plastelínoví piráti vedení kapitánem Pirátským Kapitánem brázdí moře pod zlověstně vyhlížející vlajkou s lebkou a dvěma zkříženými šunkami, loď mají napěchovanou srandou a já jsem moc, moc rád, že jsem je zastihl v kině. Tak jako díky nim jsem se totiž dlouho nepobavil. Aardmani se vytasili s nepřeberným množstvím všech možných fórů pro malé i velké, dali průchod pověstné nápaditosti a hravosti, do zbraně povolali i postavičky jako Charlese Darwina a jeho domestikovaného (gromitovského) opičího sluhu, hysterickou královnu Viktorii, Jane Austenovou a Sloního muže (nevěděl jsem, že ti dva spolu chodili), na pomoc si přizvali parádní soundtrack (když škuner vyplouval směrem na Londýn a začali burácet The Clash a jejich London Calling, chtělo se mi vážně po pirátsku zařvat)... A vzniklo neodolatelné dobrodružství, které v lecčems připomíná ty nejlepší Asterixovy příběhy. No fakt (a teď nemám na mysli jen to kouzelné kreslené cestování po mapě, při němž jsem se mimo jiné dozvěděl, jak vznikl Panamský průplav)! Tak tedy třikrát hurá! A jak říká Pirátský Kapitán: "Nic není nemožný, když nepřemejšlíš!"__P.S. Dabingu se nebojte - Ivan Trojan je v hlavní roli bezchybný. Stejně tak Eliška Balzerová coby královna.__P.P.S. Viděl jsem 2D a vůbec mi to nevadilo, třetí rozměr bude nejspíš hlavně tahák na peníze. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Film je vytvořen výhradně pomocí ruční animace, jsou v něm však použity i digitální efekty, a to především v případě ztvárnění oblohy a moře. (HellFire)
  • Během produkce filmu se pracovalo i na 40 scénách současně. (Brousitch)
  • Ve scéně v londýnském pubu U spolknutého navijáku a ve scéně v Lonely Street se objeví Joseph Merrick, známý jako Sloní muž. (Tomihiro)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama