Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

hladass 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela slušná antologie skládající poctu starým (a tak trochu si z nich i dělá srandu) sci-fi a hororům... Abych to vzal po pořádku, Wadzilla, příběh o přerostlé spermii která útočí na město se odkazuje na sci-fi fláky 50. let a i když je zpracování hodně slabé, je to docela sranda... I Was Teenage Werebeer je muzikál o homosexuálních medvědodlacích... Myslím, že k tomuto kousku není třeba více psát, jednoznačně nejhorší část antologie (jako bych se díval na jednu ze zrůdností Davida DeCoteaua)... The Diary of Anne Frankenstein je naprostá šílenost o Hitlerově plánu si stvořit vlastního židovské Frankensteinovo monstrum... Joel Moore jako Hitler a vlastně celý příběh si za svou vtipnost zaslouží naprosté absolutorium... Adam Green nezklamal... Deathication, naštěstí jen krátká ukázka fekálností, které měly trvat 87 minut, kdyby se nezadrhla promítačka a na kino nezaútočily... Zom-B-movie, poslední povídka, která rámuje celý film a na kino v něm zaútočí horda nadržených zombies... Celkově je Chillerama průměr, který si užijete tím více, čím více znáte filmy, kterým se celá antologie snaží skládat poctu... A samozřejmě musíte mít tak trochu úchylný smysl pro humor... ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Spermstory - 65%, Gay-medvědodlačí muzikál - 40 % , Hitlerův Frankenstein - 60%, Zombie-orgy rámec - 65%. Bez zjišťvání nějakých podrobnějších informací jsem čekal vizuální pecku a stylisticky dokonalou a uhlazenou poctu padesátým letům typu Alien Trespass, místo toho jsem dostal laciný tromácký styl. Takže létající figuríny, gumové gore, levné masky, létající výkaly. Celkově mi v hlavě zůstanou jen detaily jako originalita první historky, parádní herecký výkon Hitlera a hláška "When there´s no more room left in hell, the dead shall fuck the Earth". 55% ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Spíš Přehlídka hnusu, řekla bych... místy k smíchu - i když v obou smyslech, místy hodně trapná, ale z naprosté většiny odporná - na tom je však tahle krvavě-úchylácká taškařice postavená - a já lajdák jsem ve slepé důvěře v Akční / Komedie / Horor / Muzikál / Povídkový neprověřila galerii, proto tentokrát povolávám k odpovědnosti jen samu sebe, zatínám zuby a odměňuji tvůrce čtyřiceti procenty - za odvahu! Ovšem být jimi, na informaci, že peklo je plné, bych až tak nespoléhala. Malé a bezvýznamné plus uděluji scéně, kdy Hitlera a Evu omrzelo řvaní z děsu a začali to flákat :-) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela povedená srandička plná gore, fekálií, gayů, modrého spermatu a sexu. A taky kupodivu se spoustou známých tváří, mezi nimiž se mihnou Ray Wise, Eric Roberts, Kane Hodder či dokonce Ron Jeremy. Jde poznat, že tvůrci v čele s Greenem (Hatchet) se náramně bavili a nebrali si servítky vůbec s ničím. Žádný ze čtyř segmentů tak nepostrádá výše uvedené pochutiny, každý je nečím zvláštní nebo výjimečný. Vždyť kde jinde uvidíte obří spermii s takhle špatným vizuálem, nebo tupého německého fuhrera, který oživí Frankensteinovo monstrum. Naproti tomu příběh s gay-vlkodlaky se nedal skoro dodívat. Ale je to prdel, i když v závěru až zbytečně moc tlačí na pilu. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

To je tak blbý, to je tak béčkový, to je mazec!!! :) 5 povídek, jedna slabší - přihřátí zpívající medvědodlaci (i když už tak to zní jako největší výsměch), jedna o hovně - naštěstí má jen pár minut a pak ten zbytek.....ten zbytek je něco, co má ode mě plný počet! Já to tady nebudu popisovat, podívejte se na to!! Hitler, židovskej Frankenstein, gigantická spermie, zombies.... ;) no comment! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama