Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

EvilPhoEniX odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, ale tohle byl totální BULLSHIT!! Poster nám vlastně říká dopředu, co bude film Zač, Ano je to KATASTROFA! Povídkové Horory, snesu, ale tohle bylo fakt Strašný! Jestli tohle má být Pocta,či Parodie na filmy 80. Lét.. Tak mám radost, že se jim vyhýbám, protože by to byl jeden Velký Odpad! Nefungovalo tady Nic! Špatný Humor, Hrozné Masky, Gore na úrovni Mateřské Školky, navíc jedna povídka byla určená pro Teplouše, Né na tohle se já divat Nebudu!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je něco úžasného. Netroufám si hádat, jak film zapůsobí na průměrného diváka, ale já se tedy bavil náramně. Jediné, co si troufnu silně zkritizovat je film o teplých medvědodlacích, který není úplně průserový, ale jeho kvalita je naprosto někde hluboko pod kvalitou zbylých snímků i nosného příběhu. Zbytek filmu je to naprosto skvostná zábava s velmi jemným nevtíravým humorem. Velký dojem na mě rovněž udělalo, že všechny tři filmy byly natočeny technikou velmi různou z nejrůznějších období hororové kinematografie, kde si ze všech technických kousků daného období dělají tvůrci dost velkou srandu. Docela dlouho jsem se u hororové komedie takhle nebavil. Fakt jen škoda těch mědvedodlačích teploušů. Bez nich by to byl plný počet. Takhle * dolů. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

FILMOVEJ VEČER, KTEREJ VAŠE DĚTI PŘIPRAVÍ NA ŽIVOT!..... /// Film tak skandální, tak intenzivní, že můžete podlehnout masové hysterii a ničení sedaček. Čistej teror na publiku a možná začnete srát hromadu exkrementů (...řeka sraček si bude razit cestu kinem – to snad ani nechcu vidět...). Hodně zajímavejch nápadů a odkazů v tomhle ,,3 a půl příběhu v jednom“. Gigantická spermie ve filmu, kterej otestuje váš vkus, napomádovaný buzny (..když si kluk myslí, že je heterouš a v noci si koule oholí – díky svým hormonům může se stát medvědodlakem..), Adolf se svým monstrem ,,rabínem“ – je to náhoda, že jsou tady hned dva filmy vzpomínající na starý (dobrý?) časy? Kterej je asi tak lepší??? Tohle černohumorný absurdní retro (ze současnosti) nebo navoněnej soupeř? Tomu se říká užít si filmovou historii! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že šukat mrtvolu (ani když je to bejvalka) se nemusí vyplatit. 2.) Miluju holky, co řvou: ,,šukej mě jemně motorovou pilou“. 3.) S kámošema chodím na ,,bukkake“. 4.) Thx za titule ,,boysetsfire“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

V kterémpak jiném filmu se vám podaří vidět obří spermii šukající sochu svobody? Anebo zpívající medvědodlaky...Ono je tam toho tolik, že je zbytečné to tady rozvádět. "Chillerama" je plná šílených nápadů čerpající z béčkových papundeklových dobrodružství už kdysi natočených. Je vkusně nevkusná se spoustou hodně povedených scének. Za všechny už zmíněná spermie, či Dolfi Hitlerů tvořící podle deníku Anky Frankensteinové vraždící monstrum anebo v závěru majitel autokina samopalem kosící hordu zombíků...A co zombík to hláška z dnes už kultovních filmů jako "Yippee ki-yay, motherfucker" či "Na tohle už jsem starej"....P.S. Chápu hodnocení nejvyšší i nejnižší. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Jen a jen za tu část s Adolfem. Ta byla na čtyři, spermie byla s bídou na jednu a homodlaci byli čistý odpad. P.S. :Všiml si někdo, že všichni Němci mluví německy, jenom Adolf mluví buď naprosto nesrozumitelnou hatmatilkou, anebo sice německy, ale naprosto mimo téma? P.S.2: Filmy, na které je v Chilleramě hojně odkazováno, sice znám, ale stejně jsem si to neužil. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama