Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Spíš Přehlídka hnusu, řekla bych... místy k smíchu - i když v obou smyslech, místy hodně trapná, ale z naprosté většiny odporná - na tom je však tahle krvavě-úchylácká taškařice postavená - a já lajdák jsem ve slepé důvěře v Akční / Komedie / Horor / Muzikál / Povídkový neprověřila galerii, proto tentokrát povolávám k odpovědnosti jen samu sebe, zatínám zuby a odměňuji tvůrce čtyřiceti procenty - za odvahu! Ovšem být jimi, na informaci, že peklo je plné, bych až tak nespoléhala. Malé a bezvýznamné plus uděluji scéně, kdy Hitlera a Evu omrzelo řvaní z děsu a začali to flákat :-) ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Spermstory - 65%, Gay-medvědodlačí muzikál - 40 % , Hitlerův Frankenstein - 60%, Zombie-orgy rámec - 65%. Bez zjišťvání nějakých podrobnějších informací jsem čekal vizuální pecku a stylisticky dokonalou a uhlazenou poctu padesátým letům typu Alien Trespass, místo toho jsem dostal laciný tromácký styl. Takže létající figuríny, gumové gore, levné masky, létající výkaly. Celkově mi v hlavě zůstanou jen detaily jako originalita první historky, parádní herecký výkon Hitlera a hláška "When there´s no more room left in hell, the dead shall fuck the Earth". 55% ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela povedená srandička plná gore, fekálií, gayů, modrého spermatu a sexu. A taky kupodivu se spoustou známých tváří, mezi nimiž se mihnou Ray Wise, Eric Roberts, Kane Hodder či dokonce Ron Jeremy. Jde poznat, že tvůrci v čele s Greenem (Hatchet) se náramně bavili a nebrali si servítky vůbec s ničím. Žádný ze čtyř segmentů tak nepostrádá výše uvedené pochutiny, každý je nečím zvláštní nebo výjimečný. Vždyť kde jinde uvidíte obří spermii s takhle špatným vizuálem, nebo tupého německého fuhrera, který oživí Frankensteinovo monstrum. Naproti tomu příběh s gay-vlkodlaky se nedal skoro dodívat. Ale je to prdel, i když v závěru až zbytečně moc tlačí na pilu. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sorry PetrPan, tuhle jsem původně z chámovodu tlačil jen a pouze pro tebe, ovšem zdrhla mi do Hollywoodu, mrška.... po druhém zásunu pásky do promítače jsem málem odstranil čilimáslo z plochy, tlupa kakaotlaků v předělávce Pomády nebyla můj šálek ranní stolice. Ale neklesejte, přátelé, od Dolfíka to má opět úžasný švuňk! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálna nechápačka. Ako môže mať takáto hovadina tak vysoké hodnotenie? To musí byť nejaká recesia, nie? Pokiaľ áno, tak aj ja z recesie dávam jednu hviezdičku. Viac dať nemôžem, pogrcal by som sa. Na druhú stranu uznávam, niektoré nápady boli fakt originálne, napr. obrovská dravá spermia kopulujúca so sochou slobody, nadržané zombie.... Tá forma však.... no neviem, pre mňa vrchol nevkusu s efektami a technikou na úrovni C-éčka zo začiatku 40. rokov. Miestami je to tak tupé a trápne, že aj Marabunta (1998) bledne závisťou. Obyčajne takéto hovadiny majú okolo 90 minút, ale tu nie, tu autori musia naštvať aj v tomto smere a natiahnuť to na plné 2 hodiny! Dopozerať do konca je preto výkon hodný olympijského zlata, jednoducho ide o jeden veľký hnus. 10/100 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno