Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Adam_Musil 

všechny recenze uživatele

Co jiného než právě fantasy se sympatickými hlavními hrdinkami je vhodnější, pokud se chce člověk trochu oprostit od všedních věcí. Seriál má 22 dílů v rámci jediné série a analyticky vzato se v prvních cca 12 epizodách vlastně nic zásadního nestalo, jakési akce či zvratů jsme se dočkali až v epizodě třinácté. Ve srovnání s The Vampire Diaries, neboť se jedná o stejnou autorku knižní předlohy, jsou zde všelijaké možné aspekty výrazně oslabeny – je tu málo fantasy prvků, hlubších a komplikovanějších zápletek, momentů překvapení a především zde divák postrádá klíčové sdělení. (55%) ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Extrémně teenagerovský seriál s hloupými dialogy, otřesnými hereckými výkony a přiblblým scénářem. Vampire Diaries jsou celkem koukatelná věc, další seriálové zpracování L. J. Smith se už ale opravdu dělat nemělo. A navíc to má tu nejpitomější znělku všech dob. Pro děti ve věku 12 - 15 let dobrý, starším doporučuju obejít obloukem. 30% ()

Reklama

Reesam 

všechny recenze uživatele

Není to zase až tak špatné, ale nejlepší taky není. Někteří herci prostě neumějí hrát a před kamery by chodit neměli. Že jsou dialogy prázdné by se dalo tolerovat, co chceme po seriálu s teenagery. Na druhou stranu oceňuji vždy nějaké napětí, i když se mi zdá, že tam je toho moc. V jednom díle posedlá žena, v dalším démon, pak zase lovci. Jde vidět, že v první sérii je úplně vše a možná je dobře, že další série není, protože co by bylo tam? Plus za Phoebe Tonkin, která hraje báječnou mrchu. ()

hellstruck

všechny recenze uživatele

O něco lepší Stmívání si nasadilo čarodějnický hábit. Hlavní hrdinka s trochu Bellovským komplexem a kukučem "já křehká smutná dívenka"mě srala po celou dobu. Celé to působí vyumělkovaně, říkáte si "tak kdy už přijde to obrovské odhalení její schopnosti"a oni se s tím tvůrci bohužel moc neprděli. Čáry máry umí půlka města a všichni se při tom tváří děsně "drsně". Ne,ne,ne,obrovské zklamání.Jediné,co mě nadchlo,byla mrazivá znělka. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Možná budu trošku spoilerovat.. :) Rozjezd byl pomalý, Nick hned "zemřel" a další série nebude.Ale to je asi tak všechno, co bych seriálu mohla vytknout. Jsem nadšená. Celou sérii jsem zkoukla během pár dnů a teď mi ten maraton končí, bude mi to chybět. Ačkoliv mi ze začátku některé postavy moc nesedly (Melissa, Adam nebo Jake), postupně jsem se s nimi zžila a strašně jsem si je všechny oblíbila. "Nejčistčí" pan Balcoin mi lezl krkem. Nejen kvůli jeho velkému hanebnému plánu, ale z velké části i kvůli jeho kletbě na moji oblíbenou osudovou dvojici. Tak moc jsem to Cassie s Adamem přála, osudovou lásku mám prostě ráda. A opravdu mě zklamalo, když s Adamem Cassiin polibek nic neudělal (i když nejspíš budu radši věřit tomu, že kecal!)... Vadí mi, že už se nedozvím, jak to bylo dál. Nebude to v knížce? Možná si ji přečtu :)) ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • V knižní sérii má postava Cassie Blake, kterou v tomto seriálu představuje Britt Robertson, hnědé vlasy. V seriálu je má však blond. K podobné změně, ale opačně, došlo seriálu Upíří deníky (od r. 2009). Obě knižní série napsala Lisa Jane Smith. (BLANIK.)
  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • Autorka knih, L J Smith, oznámila, že její knihy přijali v televizi The CW dne 28. října 2010. Za necelý rok televize objednala seriál o 22 epizodách. (HArna)

Reklama

Reklama