Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to v dobách opravdu velké nudy, kdy jsem dělal cokoliv jiného, jen ne to co bych měl. Musím uznat, že se vcelku u toho dalo chvíli vydržet, ačkoliv je to skutečně slušný výplach mozku. Každopádně po 14 dílech s naprosto klidným svědomím a nezájmem končím a doufám, že už nedorazí takové období, abych sáhnul po dalších dílech. Pápá Lála. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No co... jsem prostě holka a tohle mě neskutečně bavilo. Řekal jsem si, že jedna série, no to je jako dělané na jeden víkend a aby se z toho nestala několikaroční závislost jako z himym, které, i přestože už mě tolik nebaví, prostě musím sledovat dál. Jaké bylo překvapení, když nastal konec a já jen bezmocně hleděla na černou obrazovku ve smyslu: to si ze mě někdo dělá srandu, že seriál neobnovili na druhou řadu a skončí to jako takhle jo? No tak trošku šok, každopádně když se vrátím k těm předchozím dílům, tak super. Tajemno, kapka nebezpečí, fantasy, romantiky, vtipu, drama, kouzel... co víc chtít. Na The vampire diaries od stejné autorky to nemá, ale i tak to byla řádná jízda. A Britt Robertson je skvělá herečka, které si poslední dobou začínám všímat. Jako první jsem ji viděla paradoxně v nejnovějším filmu The first time a pak nezávisle na něm v dalším výborném snímku Cherry. A to už jsem si ji vyhledala a narazila jsem právě na tento seriál a zjistila, že sjem ji viděla už dříve v jiných snímcích aniž bych si jí všimla. Myslím, že má ale slušně našlápnutou kariéru. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Velká škoda promarněného potenciálu - začátek nuda, a když už se to slibně rozjede, tak je konec. Za ty záživnější epizody musím dát 3*, jinak by to bylo za méně. S hlavní hrdinkou jsem se nějak neuměla vypořádat, strašně mi lezla na nervy. Nej postava byla Faye, líbilo se mi, jak si jako jediná nesedla z Cassie na zadek a dávala jí to pěkně najevo. Hlavní padouch (otec Cassie) měl přijít na scénu dříve a měl být trochu víc propracován. Obsazení vcelku fajn, typické pro seriál určený náctiletým - mladí, vystajlovaní, vždy perfektně nalíčení (i po probuzení), moderní domy a auta.... ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Byl to docela slušný seriál. Mladý a hezký lidi + nadpřirozeno = patent na úspěch teen seriálu. Ale každý patent se může po čase rozbít a nevím jestli za nízkou sledovaností stál nelogický děj, pomalé tempo uprostřed série nebo i relativně špatné výkony bez nějaké chemie. Technicky zpracováno nadprůměrně. Poslední díly byly už mnohem lepší než rozpačitý začátek a zrovna, když mě to začalo bavit, CW seriál zrušila... Dávám průměrné 3*, pokud se budete někdy nudit a máte pocit, že jste viděli už všechny potenciálně lepší seriály, zkuste i Secret Circle. Ale bombu neslibuju! ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Jasné, každý seriál má svoje chyby, preto je u mňa hviezdička dole. Ale možno je to teenegerské, možno sú postavy umelo vytvorené, herci, ktorí majú 20- 27 rokov hrajú násťročných, ale nedá sa tomu odolať. Aspoň ja to nemám v povahe. Súvisí to s tým, že od malička zbožňujem všetko fantasy spojené s čarodejníkmi. Pre mňa je tento seriál podla knižky od spisovateľky kt. stojí aj za Vampire Diares, ešte viac záhadný a pútavý ako samotné VD. Je to tým, že zápletka je od začiatku, je tu romantika(osudová i nie), je tu niečo nadprirodzené, je tu niečo jasné, niečo zahmlené. Herci sú pre mňa osviežením, novšie tváre, kt. zvyčajne poznáme z menších úloh.Preto ich nemám ešte zaškatuľkovaných. Niektoré scény berú dych, scenár je primeraný, aj tak ma rozčuluje, že niekedy neviem, čo sa tam deje. Ale aby som urobila suma sumárum, rovnako ako v komentári VD. Herci 50% Hudba 100% Vizuál 65% Scenár 60% Príbeh 89%. Je to priemerne 72,8%. Takže u mňa zaslúžené 4 hviezdy. Tešíme na ďalšiu časť:D ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. [Zdroj: gorilla.cz] (kklepkaa)

Reklama

Reklama