Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Zdenda je trošku sprosťák, ale má přeci jen pravdu a já ho mám rád. A tenhle jeho mini-pořad se mi líbil. Akorát bych na Primu měl být naštvaný, protože to dávali v pozdních hodinách a já po tom měl hroznou chuť na nějakýho toho hambáče. Není divu, že jsou lidi obézní, když dávají takové kulinářské lahůdky v deset večer :-). ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

To je přeci jedno, že Pohlreich neni tentokrát zas až tak vtipnej, tohle je spíš instruktážní pořad a ne reality show, kterou bylo Ano šéfe. Mně se hlavně hrozně příjemně kouká na "vyvařenýho" kuchaře, kterej ví, co dělá a navíc to není blbec, kterej by se neuměl vyjádřit. No a Holina je Holina, furt stejně trapná a blbá, ta mi tu náladičku docela kazila. ()

Reklama

transbeskyd 

všechny recenze uživatele

Prima pokračuje v úporné snaze vydojit (tedy spíš vygrilovat) z celebrity vlastní výroby maximum a navíc grilovačky přece pořád letí. I když to nemá (asi kvůli oslovení ještě více diváků) ani náhodou grády z Ano, šéfe, kdy se evidentně Polreich cítil jako štika ve svém rybníce, jeho osobnost utáhne i tenhle přitroublý a nekonfliktní formát. To self PR rožnění nebo spíš takové rádoby přátelské a nicneříkající tlachání u kávy s Halinou si ale mohli tvůrci odpustit. To jen sráží můj někdejší možná naivní dojem, že Polreich třeba nebude jen další dobře placená figurka - rychlokvaška v zapáchajícím tuzemském mediálním rybníčku. Tak uvidíme, čeho se od Prima Zdeňka dočkáme příště:) ()

Natabar 

všechny recenze uživatele

Pohlreich už dlouho chyběl na TV obrazovce - takže v tomhle smyslu Šéf na grilu potěšil. Jenže - ač Zdenda perlí jak chce, je to od gruntu špatně - špatná dramaturgie i režie, Zdeněk jen vede dlouhotánský monolog, který je přerušen rozhovorem s Halinou a zase monolog. Jako pořad šílenost. Ale hvězda Pohlreichova typu spojena s jeho absencí v TV dostatečně potáhne, aby divák u televize zasedl. Nicméně už se těším na novou řadu Ano, šéfe! To je úplně jiná liga. - BTW:: V prvním dílu byla naprostá pecka "Chateau Headache". To jsem málem padl ze židle. ()

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Pořad, ve kterém Pohlreich nemůže a ani nechce být tak vtipný jako když mohl někoho/něco konfrontovat. Ale to vůbec nevadí, celý pořad je spíše o receptech a hlavně všeobecných radách jak se kterou surovinou zacházet. Vzhledem k tomu, co jsem viděl a zažil na různých garden-party, je tento pořad velmi potřebný a přínosný. Alespoň pro mě. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama