Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že čím více se ZP věnuje tomu hlavnímu v jeho pořadech - tedy jídlu, tím víc lidí brblá. Tak mě napadá, jestli tu obecně nedošlo k disinterpretaci záměru páně šéfkuchařova, když vlezl na naše obrazovky - on to určitě nedělal z toho pohnutku, že měl bytostnou potřebu Čechy naučit novým výrazům k nadávání a stěžování si. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ano uznávám, že vyjadřování pana Pohlreicha není nijak na velké úrovni, ale za prvé si myslím, že je mnohem lepší poslouchat všední lidovou řeč, než kdyby Zděnda používal nějakou mluvu vědce a suroviny jmenoval v latinských názvech. A za druhé mám dojem, že to jak mluví, by snad mělo být jedno. Důležité je co umí a pan Pohlreich toho umí dost. Má smysl pro čerstvé potraviny, což se mi líbí. Nevytváří porce pro vrabce a klade důraz na výraznou chuť a rozmanitou estetiku jídla. Zkrátka jídlo je jeho vášní a dává to dost dobře najevo. ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

Je to až neuvěřitelný, ale Zdeněk Pohlreich dokáže hláškovat i při klasickém televizním formátu pro vaření (Babica se může jít zahrabat, a několikrát)... Absolutně nechápu a má můj obdiv, ovšem mám takový strach, že tenhle pořad není vůbec pro mě. Jednak neumím vařit, nemám gril a taky asi neumím pořádně docenit šéfovo rozplývání se nad různými druhy masa. Pár slov ke slavné Halině - překvapivě nevadí, dobře se stáhla do roličky moderátorky. UPDATE (3. července 2011): Musím jít s hodnocením ještě o hvězdičku nahoru, protože Zdéňa každý pondělí způsobuje, že u televize tak nějak slintám... :D ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Prachsprostá zahradní kuchařina – nic víc, nic míň. Vezmi maso, hoď ho na gril, nakrájej rajčata, obrať maso – Prima mohla ještě strejdu Zdendu nechat spát a připravit schéma hodné jeho nejen kuchařských, ale především improvizačních kvalit. Křížový výslech vedený velrybou českého šoubyznysu Halinou Pawlowskou je zajímavý z hlediska získání trocha historických faktů ze života „šéfa“ Zdeňka, ale její účast samotná je alespoň pro mne značně nežádoucí. Závěrem nezbývá než dodat, že Pan Pohlreich má ten dar z hůry, díky němuž nenudí, ani když otvírá láhev vína, ale samotný formát pořadu pro něj není tím pravým ořechovým. ()

transbeskyd 

všechny recenze uživatele

Prima pokračuje v úporné snaze vydojit (tedy spíš vygrilovat) z celebrity vlastní výroby maximum a navíc grilovačky přece pořád letí. I když to nemá (asi kvůli oslovení ještě více diváků) ani náhodou grády z Ano, šéfe, kdy se evidentně Polreich cítil jako štika ve svém rybníce, jeho osobnost utáhne i tenhle přitroublý a nekonfliktní formát. To self PR rožnění nebo spíš takové rádoby přátelské a nicneříkající tlachání u kávy s Halinou si ale mohli tvůrci odpustit. To jen sráží můj někdejší možná naivní dojem, že Polreich třeba nebude jen další dobře placená figurka - rychlokvaška v zapáchajícím tuzemském mediálním rybníčku. Tak uvidíme, čeho se od Prima Zdeňka dočkáme příště:) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama