Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný, co tenhle chlap u toho grilu všechno dokáže a ještě pobaví. Vrchol mojeho grilovacího kulinaření začíná klobásou a končí třema druhama masa na jeden způsob, takže nezbejvá než koukat, slintat a závidět, protože než se dostanu k akci, už si z toho nic nepamatuju a abych si po pěti vysoslých šlahounech v pergole listoval na iprima.cz nebo kde, jakže to vlastně bylo, tak na to jsem moc línej. Takže mi nakonec nezbejvá, než opět hurá do klobás. Ale pořad opravdu výbornej. 85%. ()

Skytavka 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se u toho tak nenachechtám, jako když si pustím Ano šéfe. Nečůrám si z toho zábavou do kalhot. Přesto nechápu ta modrá čísla. Je to prostě instruktáž o grilování. Co by na tom mohlo být ještě špatně. Myslíte jako, že to moderoval zrovna ON? Anebo že tam nenaflákal všelijaké levné a dostupné suroviny a spatlal to dohromady, jak Babica? Nemusíte za dobrý recept utratit mraky peněz, ale s grilovacím kořením žádnou super parádu nikdy nenaděláte! ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Konečně po všech těch Babicích, co v televizi najdete, pustili ke slovu odborníka. Zdeněk Pohlreich předvádí své typické umění založené na minimalismu kuchyňského prostředí a stavěné na kvalitě surovin, jejich dostupnosti a poměru ceny. Navíc se dočkáme i jisté osvěty a tradičního Pohlreichovského humoru. Ovšem, co mi nikdo nevysvětlí, který manažer nacpal do jeho pořadu Halinu Pawlovskou. To i Gejza ze statku by zpovídal Zdenka Pohlreicha lépe, pokud už to v pořadu musí být. Proč je to tímto zmrvené, nevím, ale beru to jako nutné zlo, které musím překlenout, abych se více dozvěděl o vaření a o Zdeňkovi Pohlreichovi. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ano uznávám, že vyjadřování pana Pohlreicha není nijak na velké úrovni, ale za prvé si myslím, že je mnohem lepší poslouchat všední lidovou řeč, než kdyby Zděnda používal nějakou mluvu vědce a suroviny jmenoval v latinských názvech. A za druhé mám dojem, že to jak mluví, by snad mělo být jedno. Důležité je co umí a pan Pohlreich toho umí dost. Má smysl pro čerstvé potraviny, což se mi líbí. Nevytváří porce pro vrabce a klade důraz na výraznou chuť a rozmanitou estetiku jídla. Zkrátka jídlo je jeho vášní a dává to dost dobře najevo. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich je takový český Dr. House v kuchyni. Pálí mu to jak čert, má geniální nápady a navíc ještě umí udělat pěkně "vostrou" srandu, která kdekomu nesedne. Máme však obrovskou výhodu v tom, že ten náš "Dr. House" fakt žije a opravdu ty zázraky dokáže. Někdy bych chtěl přijít k němu do restaurace a ochutnat jeho nejmilejší jídla přímo jím připravená... Docela by mě zajímalo, jestli ty některé čančaninky ďobnuté doprostřed talíře umí zaujmout víc, než trošku "štrapácnější" kvalitní svíčková, nebo steak. Jednou, až budu bohatý a nebudu vědět co s penězi (nepřeji si, aby tomu tak někdy bylo ale kdyby náhodou) tak se k němu příjdu najíst a uvidím, jestli zažiju takový chuťový orgasmus, jaký jsem zažil tuhle, když jsem si udělal naprosto dokonalé bramboráky, do nichž nebyla použita ani špetka soli.... Pořad jako takový se mi moc líbí, ať už svojí pestrostí, rozmanitostí tak tím, že vlastně ukazuje všem, kdo takhle po víkendech grilují na chatě se známými, že to vlastně vůbec neumí. To pomyslné "dělání z lidí blbce" a jakási kuchařská moralita... Jóóó´to fakt můžu... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama