Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný, co tenhle chlap u toho grilu všechno dokáže a ještě pobaví. Vrchol mojeho grilovacího kulinaření začíná klobásou a končí třema druhama masa na jeden způsob, takže nezbejvá než koukat, slintat a závidět, protože než se dostanu k akci, už si z toho nic nepamatuju a abych si po pěti vysoslých šlahounech v pergole listoval na iprima.cz nebo kde, jakže to vlastně bylo, tak na to jsem moc línej. Takže mi nakonec nezbejvá, než opět hurá do klobás. Ale pořad opravdu výbornej. 85%. ()

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Pořad, ve kterém Pohlreich nemůže a ani nechce být tak vtipný jako když mohl někoho/něco konfrontovat. Ale to vůbec nevadí, celý pořad je spíše o receptech a hlavně všeobecných radách jak se kterou surovinou zacházet. Vzhledem k tomu, co jsem viděl a zažil na různých garden-party, je tento pořad velmi potřebný a přínosný. Alespoň pro mě. ()

Reklama

Petroff

všechny recenze uživatele

Ty vole, co má tohle bejt? Pohlreich s Pawlowskou pohromadě? No, to nás asi čeká dvojitá porce vtipnejch, vulgárních postřehů a mouder. Díky, ale nezájem. Když budu chtít grilovat, tak sakra vezmu nějaký maso a pudu ho hodit na rošt, nebudu kvůli tomu přece koukat na nějaký naše "celebrity", kterak to dělaj ony?! ___ Nebo kdyby si chtěla prožít zábavnější večer, moh` bych tě vzít ven a prostřelit ti hlavu. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ano uznávám, že vyjadřování pana Pohlreicha není nijak na velké úrovni, ale za prvé si myslím, že je mnohem lepší poslouchat všední lidovou řeč, než kdyby Zděnda používal nějakou mluvu vědce a suroviny jmenoval v latinských názvech. A za druhé mám dojem, že to jak mluví, by snad mělo být jedno. Důležité je co umí a pan Pohlreich toho umí dost. Má smysl pro čerstvé potraviny, což se mi líbí. Nevytváří porce pro vrabce a klade důraz na výraznou chuť a rozmanitou estetiku jídla. Zkrátka jídlo je jeho vášní a dává to dost dobře najevo. ()

transbeskyd 

všechny recenze uživatele

Prima pokračuje v úporné snaze vydojit (tedy spíš vygrilovat) z celebrity vlastní výroby maximum a navíc grilovačky přece pořád letí. I když to nemá (asi kvůli oslovení ještě více diváků) ani náhodou grády z Ano, šéfe, kdy se evidentně Polreich cítil jako štika ve svém rybníce, jeho osobnost utáhne i tenhle přitroublý a nekonfliktní formát. To self PR rožnění nebo spíš takové rádoby přátelské a nicneříkající tlachání u kávy s Halinou si ale mohli tvůrci odpustit. To jen sráží můj někdejší možná naivní dojem, že Polreich třeba nebude jen další dobře placená figurka - rychlokvaška v zapáchajícím tuzemském mediálním rybníčku. Tak uvidíme, čeho se od Prima Zdeňka dočkáme příště:) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama