Reklama

Reklama

VOD (1)

Mike je jedenatřicetiletý muž, který přes den pracuje jako pokrývač, vyrábí originální nábytek, čímž by se chtěl živit naplno, a po nocích se stává vášnivým snem všech dam. Má přezdívku Magic Mike a je hvězdou striptérského klubu Xquisite. Čím víc ho dámy milují, tím víc peněz utratí a tím šťastnější je majitel klubu Dallas. Jednoho dne během obvyklé šichty na střeše potká Mike devatenáctiletého Adama, který se poflakuje od jedné nekvalifikované práce ke druhé, a vezme ho s sebou do klubu. Odhalí v mladíkovi striptérský talent a ujme se ho. Hned první večer, když do klubu nastoupí jako pomocná síla, se však Adam objeví i na pódiu, protože jeden ze striptérů přebral a nemůže vystupovat. A má obrovský úspěch. Adam dostane přezdívku Kid a má náhle spoustu peněz i sexu. Mike začne považovat Adama za svého mladšího bratra a mimo jiné se také pozná s Kidovou sestrou Brooke, do které se na první pohled zamiluje. Brook žije svůj život přesně tak, jak se to všem spořádaným občanům společnosti líbí. Pracuje ve zdravotnictví, vzorně se stará o svůj dům i o svého bratra. A Mike si najednou uvědomí, že se svým životem striptéra není zas tak spokojený, jak si namlouval... (TV Prima)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (542)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Awesome dance!! Panebože, asi budu muset zajít do nějakého strip klubu pro ženský, když ti skvělí herci tancovali a kroutili se byla jsem jako v rauši. Hodně výborné herecké obsazení, ať už Matthewem McConaugheyem počínaje a Channigem Tatumem konče, všichni byli vynikající! A Alex Pettyfer? To je taková sladká třešnička na dortu. Dokonce i celý příběh je hodně dobře vymyšlený. Konec je sice trochu předvídatelný, ale tak už to bývá u amerických komedií. Kdyby to bylo čistě o striptýzu těchto aktérů, dala bych 5 hvězd, ale musím to hodnotit celkově a s čistou hlavou, takže 4 jsou podle mě hodně odpovídající. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ľahko zabudnuteľný film, v ktorom o nič nejde aj keď sa tvári ako film, v ktorom sa niečo deje a niekam smeruje. Jeden z producentov obsadil sám seba do role, v ktorej mohol síce ukázať svoje údajne predchádzajúce skúsenosti so striptýzom (čo je mi ako chlapovi totálne ukradnuté), ako herec je však stále prototypom a lá Ben "kamenná antiherecká tvár" Affleck. Steven Soderbergh už dávno nemá "trafficovskú" formu, resp. scenáre podľa ktorých točí mu ju nedovolia prejaviť. Nabudúce poprosím film o ceste striptérky za zmyslom života, kde hlavnú rolu bude hrať Scarlett alebo Penelope, potom budem ústretovejší:) ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Jedno z mnoha dalších děl Stevena Soderbergha, které je téměř na pomezí dokonalosti a zároveň trpí jemnou vyvanulostí, která ho ve finále umístí pouze do škatulky "velmi dobrý film". Soderbergh tu opět mistrně staví podstatnou část snímku na hercích samotných, byť jim, kromě tradičně excelujícího McConaugheyho, nedává mnoho prostoru k osobnostní exhibici. Mnoho situací a výrazů tady umně shrnuju jedním nebo dvěma přesnými gesty, vše podepřeno jeho (jako obvykle) špičkovou kamerou. Hodnocení zde odpovídá obecnému vnímaní MAGIC MIKE: na první pohled film o sexy male striptérech, pro mnohé díváky však s nečekaně přidanou hloubkou. Rozhodně se toho ale nebojte. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, ale Soderbergh má vážně na víc. To je holt ten dvojí metr - kdyby to natočil kdokoliv jiný, řeknu si, že je to překvapivě vkusné a překvapivě nehloupé, ale u někoho jako Soderbergh si to prostě myslet nedokážu. Tahle vkusnost a nehloupost je opravdu minimum, co od něj při jeho schopnostech očekávám, a že jsem je dostal, mi nemůže stačit. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Čekala jsem ničím neoriginální, podprůměrný film s hlavním hrdinou, který mě kvůli Channingově obsazení bude iritovat, dočkala jsem se sice neškodného, jinak ale docela sympatického snímku s pohlednými představiteli mužských rolí, z nichž snad žádný nepůsobil nepřirozeně. Což jako heterosexuálně orientovaná žena nemůžu hodnotit jinak než pozitivně. [47th Karlovy Vary International Film Festival] ()

Galerie (72)

Zajímavosti (18)

  • Kvůli roli ostříleného striptéra Dallase musel Matthew McConaughey podstoupit depilaci hrudníku, při které se rozplakal. (Sufferer)
  • Film je inspirován skutečným příběhem a životem striptéra Magica Mika. (Terva)
  • Channing Tatum se dříve živil jako striptér, film do jisté míry vychází také z jeho příběhu. (R´Hell)

Související novinky

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Channing Tatum opět Bez kalhot

Channing Tatum opět Bez kalhot

01.04.2014

O pokračování předloňského hitu Magic Mike (u nás jako Bez kalhot) se spekuluje už řadu měsíců. Sedmimiliónový nezávislák s Channingem Tatumem (Útok na Bílý dům, 21 Jump Street), který velmi volně… (více)

Reklama

Reklama