Reklama

Reklama

Tekken: Blood Vengeance

  • Japonsko 鉄拳 ブラッド・ベンジェンス (více)

Obsahy(1)

Anna Williams, jež pracuje pro G Corporation, pošle čínskou školačku Ling Xiaoyu jako špionku na střední školu do Kjóta, aby tam zjistila co nejvíce o studentovi jménem Shin Kamiya. Annina sestra Nina, která pracuje pro rivalskou korporaci Mishima Zaibatsu, však má o studenta také zájem a vyšle do stejné školy humanoidního robota Alisu Bosconovitch. Xiaoyu a Alisa se potkají a skamarádí hned první den, ani jedna z nich však netuší, že jsou ve škole ze stejného důvodu. (Raztubyl)

(více)

Recenze (49)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Sice asi nadhonucuji, ale Tekken je pro mě srdcová záležitost a po šíleně-odporném hraném filmu, výborná zpruha :) Animace dokonalost sama o sobě!!!!! Příběh vcelku klasika, bitva mezi Mishimi na prvním místě. Ok to mi nijak zvlášť nevadí, ikdyž mám i jiné oblíbené postavy! Pro mě osobně zajímavý výběr hlavních postav, Lin Xiaoyu - mám ji rád a navíc byla docela sexy, Alisa - tu rád rozhodně nemám a jako charakter v T6 jí bytelně nesnášim!!!! Sice mi filmu tolik navadí, ale nemáte k ní vztah! Boje samotné byly vcelku slušné, zvláště se mi líbilo, že konečně u jednotlivých charaterů poznávám jejich bojový styl. Samozřejmě mi chyběla hromada jiným postav Marshall Law, Paul Phoenix, Lei Wulong, Eddie Gordo a Bryan Fury, ale věřím, že se dočkáme dalšího filmu a tam tito zmiňovaní jistě budou! Pro mě rozhodně požitek!!!! ()

Raztubyl 

všechny recenze uživatele

Hodně divoká ale úchylně zábavná cypovina. Očekával jsem něco ukrutně vážného, čemuž napovídala i úvodní scéna, jenže po té co se objevila Xiaoyu na pandě, uhánějící v oblcích prachu přes město, jsem pochopil že tomu tak naštěstí nebude. Myslím že fanoušci Tekkena a akce budou hodně zklamaní, protože první hodinu to vypadá spíš na zfilmované Sims, než Tekken. V celém filmu jsou jen 2 souboje, i když pravda že ten druhý trvá přes 20 minut a je hodně japonsky epický. Příběh je samozřejmě jen jednoduchý, klišovitý atd., prostě takový jaký u adaptace mlátičky očekává snad každý. Naprosto ukrutné jsou ale některé dialogy, jakoby ukradené ze stážců vesmírů, v japonském dabingu ale možná nebudou znít tak trapně jako v anglickém. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

To bylo ještě horší než film z roku 2010 a to tvůrci slibovali, jak svou chybu roku 2010 tímto filmem napraví. A ono prd. Naprostá ztráta času i peněz do filmu vložených. Animace byla pěkná jen u věcí, lidi mi přišli jako v The Sims. A na konci se to muselo zvrtnou v Bionicle. Ježíši proč? Je to slátanina nejvyššího řádu. Je to vlastně o tom, kterak ženská se prala s ženskou, aby ta jedna najala holčinu, aby se ta holčina spřátelila s další holčinou a spolu špehovali nesmrtelného kluka, který stejně umře, a vy po celou tu dobu netušíte, která bije. Pak se udělá rodinné setkání, kde se pokusná morčata promění v příšerky z Underwordu a vy si pískáte a říkáte, proč jsem proboha tomu věnoval ten čas?! A ještě na to koukal v Blu-ray kvalitě? Strašlivá slabota. Ani ty boje mě moc nebraly, vypadala to, jako když si pouštíte hru a na začátku jsem nějaká ta videa, kde bojují postavičky, za které pak můžete hrát. Je to zklamání. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Plus je určitě to, že se zde potkáme s několika postavami z herní série. Bohužel na Leie nedošlo. Příběh je vcelku fajn a dlouho bavil. Ke konci už se jednalo o nastavovanou kaši, ale dalo se to. Tekkena jsem hrál pouze trojku a Tag Tournament, takže neznám ani zdaleka příběh, ale vím, že rodina Mishimových asi společné vánoce neslaví. Bylo mi proto jasné, že příběh sem zabrousí. Nečekal jsem ale, že až v takovém měřítku. Celkově je to podívaná na jeden tah a víckrát nebude třeba 60 procent. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Zpracování je jedna věc, ale když jde po příběhové stránce o pouhé vyřizování si účtů silnějších se silnějšími, z kterých se posléze stanou ještě silnější a ještě jednou silnější, přestane vás to bavit. Navíc se děj točí kolem poměrně úzkého počtu bojovníků, takže znalci herní předlohy můžou být zklamaní. No a ta šílenost na konci? Tuhle herní adaptaci chválit nemůžu! 35% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Katsuhiro Harada, producent filmu a jeden z tvůrců herní série, v rozhovoru přiznal, že jedním z cílů tvůrčího týmu bylo co nejvíce film odlišit od staršího neúspěšného hraného snímku Tekken (2010). (Raztubyl)
  • Film byl vydán společně s hrou "Tekken Tag Tournament" a demoverzí "Tekken Tag Tournament 2" jako kompilace na jednom blu-ray disku s názvem "Tekken Hybrid" exkluzivně pro PlayStation 3. (Liger)
  • Film byl vydán společně s hrou "Tekken Tag Tournament" a demoverzí "Tekken Tag Tournament 2" jako kompilace na jednom blu-ray disku s názvem "Tekken Hybrid" exkluzivně pro PlayStation 3. (Liger)

Reklama

Reklama