Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Autobiografický príbeh jednoho veľmi neortodoxného a slobodomyseľného rozhlasového moderátora. Howard Stern stvárnil sám seba vo svojom životnom príbehu plnom humorných situácií i nekonečného boja proti vedeniu jednotlivých rozhlasových staníc, ktoré v priebehu rokov vystriedal. Ako rádiový DJ bol totiž priekopníkom vulgárnych výrazov a tabuizovaných témat, ktoré v rozhlasovom éteri budili rozruch. Všetky škandály a prúsery, ktoré kedy spáchal mu však vyniesli nehynúcu slávu. Private Parts je bez výhrady vydarená životopisná komédia. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Pro letní dny a noci se hodí víc komedie než dramata a tak si vyhledávám zajímavé odlehčené snímky. Tento mě vyloženě pobavil a udělal dobře. Chápu, že mnohým nemusí sednout vulgárnější humor, ale z mého úhlu pohledu ještě není přes hranu a je tak akorát provokativní. Bulvár je o něčem jiném než veřejnoprávní žurnalistika a tam se tohle hodí a táhne víc lidi. Dosud jsem o tomto moderátorovi a herci Howardu Sternovi nikdy neslyšel, tak jsem hned zkušenější. Sice nemůžu posoudit jak jsou Soukromé neřesti pravdivé ze životopisného hlediska, ale ostatní aspekty jsou na dobré úrovni. Takže nezbývá než doporučit dalším divákům, kteří jedou na podobné vlně. [ PŘÍBĚH:2 /// SMYSL:1 /// ATMOSFÉRA:2 /// TEMPO:2 /// ORIGINALITA:2 /// NÁLADA:2 /// ART:0 /// STYL:1 /// CASTING:2 (3*MAX) ] ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Tak jméno Howard Stern jsem možná zaslechl, ale absolutně jsem neměl tucha, kdo to je a jak je populární. Tudíž jsem se podíval. Vynikající komedie! Těžko uvěřit, že je todle podle skutečnosti. Některé situace jsou docela nepravděpodobné. Ale kdo ví, třeba se to stalo. Každopádně film je nabitý hláškami, nápady, slovními přestřelkami a průpovídkami. Sice mi to nepřišlo až tak moc úžasné, aby byl obdivovám milióny posluchačů, ale na druhou stranu, začínal v 80. letech, kdy byla úplně jiná společenská situace, takže je to možné. Každopádně film šlapal na výbornou a dobře jsem se bavil. není to čistých 80%, ale má to blízko. Howgh! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám, jak se mi tenhle film dostal zhruba před deseti rokama poprvé do rukou a jak jsem z něj byla unešená. Jenže tehdá jsem ho měla za 30 kaček půjčený a vhska byla kódovaná, tudíž jsem si mohla o opětovném pouštění nechat jen zdát a kamarádům vyprávět, aneb než započal komiksový boom, byli našimi hrdiny obyčejní lidé, kteří se pro svůj sen nebáli jít proti proudu a nadutým (čti konzervativním) bossům. Lidé jako Larry Flint, Andy Kaufman, nebo právě Howard Stern. A tací stojí za pozornost i dnes, tudíž jsem se za Howardovými memoáry po letech poohlédla a musím konstatovat, že ačkoli už jsem nebyla tak unešená jako kdysi, pořád je to parádní jízda plná břitkého humoru, který potěší. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z filmů, kde hrálo strašny množství lidí samy sebe - v titulcích je to samej himself/herself. A protože sám sebe hrál taky Howard Stern, smrděla mi tady trochu sebechvála. Ale zase na druhou stranu to byla docela sranda. Obzvlášť když jsem to viděl poprvé, tak mě to uplně dostalo, ale podruhy už moc ne. Každopádně být amík, asi mě to bude brát víc, protože bych asi znal víc těch různejch osobností, rádiovýho byznysu a samotnýho Sterna. Fakt zajímavej týpek tenhle Stern. Chtěl bych si ho někdy poslechnout... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Živé vystoupení AC/DC bylo natáčeno v Bryant Park v New Yorku v červenci 1996. (c.tucker)
  • Leslie Bibb v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • V úvodní scéně uvádí Howardovu postavu Fartman John Stamos, ale v reálu ji uváděl Luke Perry. Perry se později přiznal Howardovi, že se bál toho, že film bude dost mizerný, a proto odmítl hrát sám sebe. (c.tucker)

Reklama

Reklama