Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

U scény s psí náplní jsem musel odvrátit oči, to byla něco tak zvrhlého, že jsem to skutečně nezvládl (nicméně, pár narážek na tu scénu je dobrých). Celkově mi film nepřijde ani zdaleka tak fekální, jak se někteří zde dušují (víceméně si vybavuji pouze tři scény, které mi přišly opravdu MOC). Děj je totální klišé, některé vtípky slabé, jiné povedené a některé odhadnete už při pozvednutém obočí hlavní postavy (takový nápad s pláštěnkou je ovšem opravdu pěkný a stál by za realizaci i v soukromém životě:). Celé to stojí především na charismatickém Reynoldsovi, kterýmu toho legendárního lídra školy prostě baštím. Žánrový průměr, který plní svůj účel ... ()

dwarwen 

všechny recenze uživatele

Van Wilder vznikl v době, kdy jsem šel na střední. V tom věku to bylo přesně něco pro nás. Byla to moje nejoblíbenější studentská komedie. Ryana Raynoldse jsem v té době neznal a jako Van je skvělý no a Tara Reid se mi zase hrozně líbila. :) Když se na ten film podívám po 10 letech, už to pravda není ono, ale i tak to má svoje kouzlo. (možná jenom nostalgie) dnes bych sice dal tak 3 hvězdy, ale když přičtu tu historii, rád dám 4! ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Další příspěvek do kategorie naprosto zbytečných teen-filmů, který se stejně jako spousta jeho bratříčků snaží tvářit maximálně vtipně, romanticky a zábavně zároveň, ale v podstatě se mu to nedaří ani v jednom směru, natož ve všech zároveň.O perverzní nechutnosti nejvyššího kalibru opět není nouze, ale chyba je především v tom, že jsou nevypointované a většinou zcela nadbytečné, což platí dvojnásob o inteligentních kecích o životě, lásce a ostatních "vážných" témetech, které jsou chtě nechtě spíše trapně úsměvné! K podobným taškařicím mám vcelku kladný vztah a nestydím se tak přiznat, že jsem se chvílemi relativně bavil a zasmál i u Vana Wildera, ale tyto chvilky byly s přehledem převálcovány celkovou až odstrašující kvalitou zbytku filmu. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Prci prcičky v podstatě povinné. Příběh o chlapíkovi, který se zasekl na vejšce, protože mu to neustálé kalení dělá náramně dobře. Nehodlá s tím víceméně nikdy přestat. Do života mu ale vstoupí reportérka, kterou zaujal jeho drtivý životní styl. Všechno je jinak. Velmi pohodový film. 70% ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Ono Van wilder nie je až taká veľká filmová tragédia. Dá sa pár krát zasmiať poriadne ale to je pre mňa naozaj málo.Niektoré scény ako smetiak, rohliky síce opývajú nechutnosťou ale patria k najlepším čo film ponúka. Veľmi mi vadila nesprávne azsadená a rytmus filmu narušujúca "romantická" dejová linka aj keď Tara Reid stojí zato... a aj kvôli nej 2,5* ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)
  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)
  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)

Reklama

Reklama