foto

Austin Lysy

  • nar. 19.4.1977 (39 let)
    Champaign-Urbana, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Lepší teď než nikdy
2013 Jak prosté (TV seriál)
Heroine (S01E24)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Risk (S01E16)
Smrtelné lži
2010 Manažeři
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2005 Brooklynští humři
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Poster Boy
Procitnutí v Garden State
2002 Chodím s Lucy
Taxík (TV seriál)
2001 Parfém
2000 Only Living Boy in New York, The (TV film)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace