Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (208)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco v intencích předešlých dvou dílů s tím, že Sixova zvrácenost tady dosáhne svého vrcholu, ale to jsem se zmýlil. Holanďan to pojal trochu jinak a satira (nebo co to bylo) v jeho podání na mě absolutně nefungovala. Přiznávám Dieterovi Laserovi momenty, kdy mě svým zjevem či výrazy dokázal pobavit, ale toho přehrávání bylo moc. Přicmrndávači v podobě Harveyho a Bree Olson nestojí za řeč, ačkoliv na druhou jmenovanou se sem tam aspoň hezky dívalo. Bylo tu i několik blééé momentů jimž jednoznačně vévodí kastrace s průstřelem tlustého střeva. Ale co se stonožky týče, tak tu všechno bylo společensky korektní, dá-li se tomu tak říkat. No doufám, že Six dostonožkoval a ukáže také něco nového, protože závěr trilogie ukazuje, že tomuto tématu už došel dech. 30% ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že Six je sračkař, tak zakončení nemuselo být až tak špatné, kdyby všechny scény nebyly tááááák natahované a nudné. Bohužel Six nezná míru a tak je třetí stonožka spíš úmorná než cokoliv jiného. Nechutné scény Six ale pořád točit umí, jen je jich tu želbohu minimum a zbytek filmu se buďto řve nebo brutálně přehrává/pitvoří. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jednotka a dvojka boli kultové záležitosti, toto je už čisto homosexuálna záležitosť. Nie že by prvé dva diely vzbudzovali v divákoch nejaké sexuálne nadšenia, ale dívať sa v tejto časti na partu nechutných chlapov, čo majú prišitú hubu k zadku iného väzňa sa nemôže páčiť hádam ani Jánovi Koleníkovi či Richardovi Stankemu. Oba predošlé diely boli aj kus zábavné, človek sa na tých blbostiach zabával, ale tu už je to len o čistej nechutnosti. Aj príbeh je primitívny. Akoby ho písal sám Uwe Boll. Škoda, pretože tieto snímky by mohli mať aj 7-8 častí a stále by bavili, keby si ponechali vysokú latku prvých dvoch dielov. Takto to očividne navždy skončilo. ()

Goldbeater odpad!

všechny recenze uživatele

A takto to dopadá, když se zcela podprůměrný hororový tvůrce opije pomíjivou slávou a s hlavou zastrčenou hluboko ve své vlastní prd*li (asi po vzoru postav svých filmů) recykluje neustále dokonale jeden a ten samý nápad, tentokrát v nesnesitelně uřvané trapné sebeparodii. Pro koho kromě sebe Tom Six tenhle díl natočil? Fanoušci prvních dvou dílů s očekáváním vidění ještě větších prasáren a vyhrocenějšího gore, než bylo ve dvojce, budou nutně zklamáni na celé čáře - trojka totiž obojí naprosto postrádá. A co víc, je to nuda. Naprostá většina přemrštěné stopáže je věnována velmi hlasitým kreacím Dietera Lasera a mně bylo studno něco takového sledovat. Zatímco Lidská stonožka 2 byla nevyhnutelným vyústěním toho, co fanoušci chtěli po jedničce, trojka je jen nikým nechtěná režisérova exhibice s opravdu mizivými kvalitami. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak tohle, to bylo jedno z nejšílenějších zhovadilostí, co jsem kdy viděl. Jeden řekne, že to je úchylárna největšího kalibru s neustále řvoucím vypatlaným volem, ale na druhou stranu to chce jistej typ geniality, že někdo něco takovyho vubec vymyslel a natočil. Myslim, že Tom Six má za lubem se prezentovat tak, aby to vypadalo, že žádná násilnost, zhovadilost, prasárna mu není cizí, prostě chorá mysl... ale kdo ví, jestli takovej není i doopravdy. A to je stejnej přístup, jak se dá posuzovat tenhle film. Buď to můžete brát vážně a blejt při každé druhé scéně a kroutit hlavou nad tím, jak je to blby a nemožny a že to by se v životě takhle nikdy nikde nemohlo stát, nebo to brát odlehčeně a vidět tam ty tuny morbidního humoru... na kterej je ale teda často potřeba fakt silnej žaludek. Dějovým mínusem by mohlo být opakované použití dvou hlavních hovad z předchozích filmů, ale po herecké stránce jsou skvělí, obzvlášť nacistickej psycho ksicht Dieter Laser. Nemyslim si, že to stojí za dvojí skouknutí, ale rozhodně by se to dalo doporučit lidem, kteří se cítěj na to, že je nic nerozhází. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Před natáčením filmu režisér Tom Six prohlásil, že vedle tohoto pokračování bude druhý díl vypadat jako „disneyovka“. (Ruuzha)

Reklama

Reklama