Reklama

Reklama

Soudkyně Barbara

(pořad)
Reality-TV / Drama
Česko, 2015, 60 min

Obsahy(1)

Skutečné příběhy ze soudních síní. Nesmlouvavá, neomylná a spravedlivá – soudkyně Barbara rozhoduje, kde je pravda. (TV Barrandov)

Recenze (263)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Od soudu si zajdeš koupit párek v rohlíku, vrátíš se a pokusíš se na pobryndaným cáru papíru přečíst, co ti scenárista nacpal do huby. Kolem celýho Barrandova se už dávno začal kroutit časoprostor. Proč ne seriál? Proč jakási fiktivní reality show? Při sledování dosahuje moje konsternace takových hodnot, že s těma blábolama v soudní síni soucitně souhlasim. Herci neherci nepopsatelně komicky kombinují snahu o afektované chování se spisovnou formální mluvou, "soudní síň" vypadá jak papundekl z osmdesátých let a s právním prostorem má soudkyně Bára společný sotva název. Rozsudek vynesen - nechtěná zábava je ovšem na pekelně vysokém levelu! Jeden z těch škvárů, jehož sledování je guilty pleasure tak velikým, že se skoro bojim žaloby za mou nestoudnou potřebu dělat si z Barbary zvukovou kulisu. Obří plus za epizody, v nichž se objevují ostřílenější (ne)herci a posouvaj tu zábavu, někdy zřejmě improvizačně, na level, kde už se dá považovat snad i za záměrnou. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Neskutečné se stalo reálným - byl vytvořen pořad, kde si reálné kauzy můžete sehrát na oko i Vy, drazí mongoloidní spoluobčané..Takže nejen, že se tito chudáci podvolí k účinkování v jednom z nejtupějších televizních pořadů, jaké kdy byly stvořeny, ale ještě ze sebe udělají totální čuráky a nechají se dobrovolně zdriskreditovat před celým národem (na druhou stranu ale takovéhle svinstvo může sledovat jenom ta nejnižší spodina lidstva, která v těch netalentovaných komparzistech vidí svoje modly). Měla by existovat nějaká speciální kárná komise vybavená rotačními kulomety, která by po zásluze všechny tvůrce podobných hoven ihned a bez skrupulí rozstřílela....... ()

Reklama

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je ten typ odpadu!, který sleduji, protože mě zajímá, kam až dokáže televizní "zábava" klesnout. Nejvíc ze všeho miluju, jak se v úvodu sdělí problém, a pak se 90 % času řeší zcela irelevantní hovadiny, aby mohl ve finále padnout rozsudek založený na výpovědi sousedkyxD. A ty 4 reklamy, to je taky pecka.;-) GUILTY PLEASURE. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,, Soudili se dva sousedi o hranice, starou slívu, o kus meze, o smrad z chlívu. Byl to spor urputnej, pět let se táhnul, jeden na druhýho i ruku vztáhnul. Soudili se sourozenci mezi věnci, pozůstalí, kdo co zdědí, kdo co sbalí. Byl to spor urputnej, bez slitování, byl na hrobě plevel a devátý stání .... '' ---------- Zábavné pořady TV Barrandov, to jsou extra formáty vyžadující extra žánrové kategorie a extra hodnocení... Barbaru občas chytám když se vracím z práce a někdy i stihnu skoro celou 2/2. Ne, že bych ji vyhledával, ale občas je prostě příjemné po celodenním frmolu na ulicích naší matičky Prahy usednout s kouřící kávou, vypnout a jen tupě zírat co zase proti sobě ti lidé na obrazovce mají. Věřím, že takovéhle soudy řešící občansko-právní spory jsou i ve skutečnosti a člověk si tak může udělat představu co jej případně čeká. Původně jsem myslel, že je to plné neherců a tak jsem s úsměvem přecházel některé ,,herecké'' projevy některých. Při podrobnějším prozkoumání jsem však zjistil, že sem tam ten či onen už v lecčemž hrál a o to je pak děsivější jeho výstup před soudkyní Barbarou. Neviděl jsem toho moc, ale přiznám se, že občas jsem byl celkem zvědav, ke komu se ta paní se zavázanýma očima a váhami v ruce ústy soudkyně barbary nakonec nakloní.... Dávám za jedno odročení. * ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Je to samozřejmě přitažené za vlasy, ale zas tolik bych to neodsuzoval. Díky své stručnosti a občasným zaujmutím divákovi pozornosti u mě Soudkyně Barbara zabodovala. Ale rozhodně to není nic světoborného. Je to ovšem krásná příležitost pro začínající herce. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 55% (2*) | ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Herci Lenka Vacvalová a Jaroslav Mendel jsou ve skutečnosti původem ze Slovenska, ovšem jejich čeština je na tak vysoké úrovni, že v pořadu vystupují jako čeští advokáti. (ČSFD)
  • Za jeden natáčecí den se natočí celkem 4 díly. (ČSFD)
  • Nakrúcanie prebiehalo v Bratislave v kulisách totožných so slovenskou verziou. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama