Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (960)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen dal dokopy partu ľudí, s ktorými už niečo hral, alebo ktorý hrali podla jeho scenára. Spoločne sa teda zišli pred kamerou aby si zo seba robili prdel. A ono to prdel fakt je. Perfektné obsadenie a brilantný humor, ktorý nepozná konca. Každá postava ma svoju scénu, film ma čím prekvapiť, soundtrack je perfektný a tiež pridáva na vtipe. Film, ktorý nie je určený pre všetkých a v tomto prípade platí pravidlo: čím viac máte napozeraných filmov, tým viac vás bude baviť tento film. 90% - 5* ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ujetost na ntou, párty film, jak má být a rozhodně nejšílenější komedie léta... pokud člověk nemá nic proti Hollywoodu, Rogenovi a úchylnostem všeho druhu, pak je tohle ideální řešení jak se správně odreagovat - ostatní to bohužel bude míjet. PS. Channing Tat-yum zahrál jedno z nejlepších cameí ever. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Když si několik hollywoodských herců s chutí zahraje v celovečeráku sebe samotné a ještě jsou ochotni se všelijak shazovat a vzájemně se urážet, to vše na pozadí biblického soudného dne, je to samo o sobě zajímavé a originální. Ale ono je i to neskutečně atraktivní, vtipné a nemá to jediné hluché místo! Navíc efekty jsou více než povedené a obrázky samotné apokalypsy jsou tak dokonalé a dechberoucí, že tenhle film nemohu označit za obyčejný. V podstatě nic jsem od toho nečekal, ani jsem si předem nepřečetl obsah filmu, prostě jsem v sobotu v osm večer zapnul HBO s tím, že se chci pobavit, a ono se tak skutečně stalo. Nevěděl jsem ani, kdo v tom hraje, takže mě bavilo rozeznávat známé herce a jiné hvězdy, které znám z rúzných filmů či seriálů. A jak gradoval děj, film byl stále vtipnější, stále zajímavější, stále atraktivnější, a ještě teď, při psaní komentáře a vzpomínkách na film se lehce uculuji, což je asi nejlepší znamení o jak kvalitní zábavu šlo. Samozřejmě jsem se perfektně bavil i díky tomu, že většinu filmů a seriálů, na které byly ve filmu učiněny narážky, jsem viděl a znám je, a těch, které jsem neviděl a o nichž byla řeč, je skutečně minimum. Jen mě mrzí, že u Dannyho McBridea nebyl zmíněn seriál Eastbound & Down (Nahoru a dolů), přičemž jeho role v tomto filmu se nesla docela v duchu jeho role právě ze seriálu Nahoru a dolů, dokonce byl zde ještě nesnesitelnější, a to je co říct. Vypisovat, co všechno mě pobavilo, by byla ztráta času, ale fakt mě potěšila především scéna "znásilnění Emmy Watson". Tahle komedie se pro mě prostě stává po prvním zhlédnutí nezapomenutelnou, chci ji vidět znovu a uděluji bez jakýchkoliv pochybností pět hvězd. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Snad totálně celá banda trapných slizáků ze všech těch koprofilních "komedií", kterými posledních pár let zaoceánské produkce celosvětově oblažují všechny ty hihňající se dementy, co se plácají do kolen, když vidí někoho srát, blít nebo rozmazávat ejakulát po zdech hajzlů, se sešla v 63+1 Džejmse Franka, aby si jakože dělali děsně "kůl lekraci" sami ze sebe. A k mému "velkému překvapení" z toho vznikla koprofilní "komedie", kde se sere, blije a rozmazávají ejakuláty. Jo, málem bych zapomněl, ještě se hoššy sem tam o sebe otírají čurákama. No k PO-PU-KÁ-NÍ! Asi až na zhruba přesně dva plaché úsměvy z kameo rolí mnou zmítal pocit trapnosti, studu a retardované nudy, přičemž jsem měl neodolatelné nutkání táhle prdět, házet po televizi hovna a kreslit si po čele kosočtverce z čerstvého spermatu. Ale nakonec jsem to neudělal, protože se mnou v místnosti nebyl nikdo s Íkvé pod padesát, krutodrsně zhulený pětilebkovým afgánským čajem od Vietnamců, kdo by se tomu třeskutě smál, až by si slintal na bradu. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Freaks forever, man... No, nevím. Parta, která se kdysi sešla pod taktovkou Paula Feiga a Judda Apatowa na natáčení kultovního seriálu Freaks and Geeks v posledních letech chrlí jednu politicky nekorektní řachandu za druhou, ať už je zrovna Zbouchnutá, Superzlá, dává (či dostává) Kopačky, hulí Travičku zelenou, zachraňují princezny jako Princ a pruďas či nejnověji zažívá konec světa z pohodlí vlastního bejváku v Apokalypse v Hollywoodu. Faktem je, že přestože jde o docela vtipný film (s několika hodně přísnými momenty - viz. Michael Cerra na koksu), začíná tady silně fungovat princip zmenšující se návratnosti (diminishing return) - pokud jste viděli pár z výše uvedených filmů (je jich samozřejmě ještě daleko víc), budete mít možná tu a tam nepříjemný pocit deja vu a dojem, že platíte za něco, co už jste viděli. Takže tak. Mě osobně nezbývá než doufat, že si tahle nesporně talentovaná banda dá nějaký delší inspirativní trip v poušti a přijde příště s něčím novějším. 60% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Jedna z prvních verzí filmu byla, že apokalypsa začne ve chvíli, kdy jsou protagonisté ve studiu, kde se zrovna natáčí videoklip Busty Rhymese. (Johnec)
  • Na začátku před apokalypsou Rihanna a spol. zpívají píseň „Take Your Panties Off“, jejíž název nese na tričku Craig Robinson. (Agressor69)
  • Pes, kterého na konci filmu drží Seth Rogen, je jeho a jmenuje se Zelda. (Johnec)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama