Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka bola ešte celkom fajn, no z nostalgie som jej dal aj tu štvrtú. Robocop 3 nie je zlý, povedal, by som, že iba o niečo slabší ako dvojka, takže zas takéto nízke hodnotenie si podla mňa vôbec nezaslúži. Stále to ma celkom dobré akčné a aj štýlové scény (samopal miesto ruky, Jetpack, zoskok autom s parkoviska), príbeh pokračuje tam kde skončila dvojka a opäť nechýba ani hrdinská Basilová hudba. Akurát tu chýba nejaký záporak s kým si to Robocop rozdal, pretože ten japonský nindža bol hodne slabý odvar. Prvá polka mi prišla ešte celkom fajn, ale v tej druhej to už moc nemalo čo ponúknuť. Obľúbený soundtrack: Robo Flies/ Rehabs Chase Marie. 55% - 3* ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Všechno relativně funguje jako u předchozích dílů: Je tu celé herecké osazenstvo včetně moderátorů zpráv. Nevhodné vsuvky šílených reklam apod. Jen ta brutalita a syrovost se vytratila, prakticky vlastně tyhle atributy dělají Robocopa Robocopem. Kámen úrazu je dítě v jedné z hlavních KLADNÝCH (tohle slovo je podstatné, protože záporný fracek ve dvojce je naprosto slizký a originální) rolí. Naprosto stejným způsobem utrpěl i třetí díl Šíleného Maxe. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Sice by se mohlo zdát, že kromě Wellera zůstalo vše, co bylo v předchozích filmech, ale bohužel opak je pravdou. Kouzlo předchozích dílů se zcela vytratilo a Robocop 3 je doslova tuctovým béčke, kde i ostřílení herci stojí za prd. Z nostalgie dávám jednu hvězdu navrch, ale jinak si tento fil více jak jednu hvězdu nezaslouží. Do teď mě ruší ve spaní ta příšerná scéna létajícího Robocopa. No to byl fakt děs. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Třetí RoboCop je už jen zoufalá snaha udržet při životě solidní značku (ne, nevyšlo to, následné televizní seriály už byly ostudné). Co se musí nechat, je, že se nebojí nečekaných zvratů u důležitých postav, ale jako celek už to není temná dystopie, ale prakticky parodie. OCP je tu ve smrtelném sevření japonského kapitálu se zmítající troska vedená Agentem Z z Men in Black, kterému v černohumorných scénkách skáčou manažeři z oken, fyzickými antagonisty jsou ninja kyborgové, a hlavní záporák nosí zásadně nacistickou uniformu:D Příběhově je to taková slabota, že to nezachrání ani sexy as hell vědátorka (se srdíčkem na správném místě, jak jinak;)) Jill Hennessy, která vybaví RoboCopa jetpackem. Wow. Just wow... Není divu, že na restart se čekalo dvacet let. Ode mě smířlivých 50%. Rozhodně to není jeden z nejhorších filmů všech dob, jen je to pohřeb kdysi zajímavého hrdiny. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by si mohl podat ruku s filmem Temný rytíř povstal. No ano, je to uplně to samé.. samozřejmě je tu jen ten časový rozdíl s technikou, jinak naprosto stejně "velkolepé", záporák co se tváří celý film drsně a pak má neuvěřitelně debilní smrt, město naruby, převraty, akce, pár až trapných scén.. přesně jako Dark knight rises.. nechápu tedy ty rozdíly v hodnocení lidi :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 10,7 milionu amerických dolarů. (NIRO)
  • I přes neustálé připomínání váhy a robustnosti RoboCopa (Robert John Burke) se vůbec nic nestane dveřím kostela, do kterých nalétne. (Armin82)
  • Když zraněný RoboCop (Robert John Burke) leží u povstalců na stole, je zřetelně vidět, jak herec v obleku dýchá a vzdouvá se mu pravidelně břicho, což by se u kyborga dít nemělo. (Stejšn)

Reklama

Reklama