Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

úžasné!!! ÚŽASNÉ!!! ÚŽASNÉ!!! Pravidlo, že viac hláv-viac rozumu neplatí vo svete, kde je O´Connel profesorom a Electra doktorkou. Vo filme však nieje jediná hluchá scéna ktorá by dala vydýchnuť rozvibrovanej bránici. Vo filme nieje nič, čo by stálo aspoň za maličké zapochybovanie ohľadne premrhaných financií. A nakoniec, vo filme nieje jediná scéna, ktorá nemá potenciál stať sa kultovou. Samozrejme to platí len pre mne podobných zúfalcov so zbierkou muších krídel pod vankúšom a dvojdňovými výčitkami po masturbácii. Asylum opäť nesklamalo a drží si u mňa jednoznačný status najlepšej spoločnosti na komédie. Asylum ma dokáže stále udivovať v tom, akú príšerku zas vytiahne z mora. Viva La kozy...vlastne double power žralok! (Filmu musím dať ešte minimálne jednu projekciu aby vo mne kus odoznezli všetky tieto euforické stavy a spísal naň oslavnú ódu hodnú jeho veľkosti) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmov o vraždiacich žralokoch som už videl veľmi veľa a stále ma to ešte baví. Rád objavujem nové snímky, kde títo morskí predátori nemilosrdne masakrajú ľudí. Najlepšie sú samozrejme Spielbergove "Čeľuste" z roku 1975. No nepohrdol som ani ďalšími dielmi tejto série. Videl som už aj všeliakých mega žralokov, zmutovaných žralokov a dokonca viaceré žraločie tornáda, kde doslova títo dravci padali z neba. Včera som mal možnosť zoznámiť sa s piesočnými žralokmi. No a dnes som si doprial ďalší vskutku raritný "Útok dvojhlavého žraloka". Bol to lacný, nízkorozpočtový brak s mizernými hercami, stupidným scenárom, podradnou réžiou a totálne úbohými filmovými trikmi. Ale aspoň som si týmto americkým béčkovým snímkom, z produckie spoločnosti Asylum, zasa trocha viac rozšíril svoje filmové žraločie obzory. * ()

Reklama

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Ray mě docela dost znechutil svým Megažralokem, ale co, řekl jsem si, dám mu ještě jednu šanci... Přece jenom film, ve kterém útočí dvouhlavý žralok, může být docela dobrá prdel... Samozřejmě, že jsem nečekal "oskarové" výkony všech zúčastněných (stačí když ve filmu hraje Carmen Electra) nebo triky ve stylu Michaele Baye, ale chtěl jsem se alespoň zasmát... Jenže ono nebylo čemu... Ani amatérským trikům, ani tomu, co tam předváděli herci (ne, herectví tomu říkat nebudeme) a hlavně mě nepobavila snad ani jedna hláška... A to je u takovéhoto druhu filmu naprosto smrtící... Prostě Megapiraňa zůstala zase nepřekonána... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbost na entou. Electra je herečka na nic, ale dudy má napumpovaný stále dobře. Nebýt těch hezkých holčičích tělíček v plavečkách, není na co koukat. Takže takto za jednu *. Jinak blbé, blbé a zase jen blbé. Místy tak blbé až vtipné. Smích se dostavil nejednou. Spielbergovi by z tohoto počinu spadly čelisti až na zem. Asylum opět boduje. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, než se Asylum vytasí s novou „monster show“ a jak jinak než pěkně gigantickou. Siamské dvojčata jsou sice i u lidí raritou, ale v dnešní době už ničím neobvyklým. Zato u žraloků jde o nejžhavější novinku a kdo jiný by s ní tedy měl přijít než právě toto nechvalně proslulé studio. Opět si pro nás připravilo hodinu a půl trvající podívanou, při které bude nejen z nás jen nevěřícně zírat, cože všechno se lze zrodit v hlavách chorých filmových tvůrců. Nejdůležitějším základem podobných žraločích paskvilů je vybrat co možná největší počet naivních a hlavně pěkně prsatých hereček. Těm nebude vadit ukázat poprsí i za málo peněz (hlavně že jsou ve filmu), navíc to přiláká spoustu diváků, kterým stejně o nic jiného ani nejde. Opálená těla v bikinách, svalnatí hošani, sem tam sex – nebo neslušná hláška a nejeden teenager je v sedmém nebi. Když k tomu jako bonus přibalíme i známou osobnost (zde Carmen Electra), která už je za zenitem, máme o pozornost postaráno. Ser buřt, že scénář stojí za vyliž p***l, postavy se chovají dementně a efekty jsou otřesné. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)
  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama