Reklama

Reklama

Vtipný a dojemný muzikál Čarovný les představuje klasické pohádkové příběhy Popelky, Červené Karkulky, Jacka a fazolového stonku a Lociky - ty všechny spojené v původním příběhu, ve kterém se dále objevuje pekař se svou ženou a přáním založit rodinu, a také zlá čarodějnice, která na oba manžele uvrhla kletbu. Čarovný les je moderním zpracováním oblíbených pohádek bratří Grimmů, ve kterém se protínají příběhy hned několika z nich, a který ukazuje, jaké důsledky mají přání a poslání jejich postav. (Falcon)

(více)

Videa (35)

Trailer 3

Recenze (385)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

To se skoro ani nedá. Co nutí herce hrát v podobných filmech? Kouknul jsem kvůli Deppovi a zjistil že tady hraje 3 minuty, přitom plakáty na něj nestoudně lákají. S blížícím se koncem už film totálně nedává smysl a režisér je posledním člověkem, kterému by tohle mělo vadit, hlavně když dostal svůj tučný šek. 20% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Já mám opravdu ráda takovéto věci – zpívání, nové provedení pohádek a tak dále a tak dále. Jenomže tohle bylo tak nudné, písničky laciné a "nechytlavé". Už v polovině jsem to chtěla vypnout, ale vydržela jsem do konce, ačkoliv stále tuším proč. Asi jsem doufala v něco víc, ale pořád to nepřicházelo a nepřicházelo, až tam najednou byly závěrečné titulky a mě rozbolela hlava. Kdybych na to šla do kina, asi bych brečela, že jsem vyhodila peníze tím nejnemožnějším způsobem, co to šlo. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pořádný muzikál musí mít 4 M. A tím myslím muzikál a ne to co u nás socialistické serebrity sepisují jako zhudebnělá ,,libreta'' a v čemž recyklují své socialistické kámoše , kteří by si jinde už neškrtli... Muzikál musí mít poutavý příběh, samozřejmě chytlavé melodie - které vám utkví v hlavě i při sledování závěrečných titulků, promyšlenou choreografii a sympatické herce. Čarovný les, nemá ani jedno. Ba co víc, je to ještě horší. Herci jsou nesympatičtí (fakt se divím Johnymu co tu dělal - ať se radši drží Burtonovy košile). NeJvětší šok jsem měl z čarodějnice Meryl. Nejen, že tak tato má dříve velmi oblíbená a ke všemu ještě velmi talentovaná herečka tak už i pomalu začíná vypadat i bez líčení, ale k mé hrůze si buď ona, nebo někdo jiný myslí, že dobře zpívá... Její zpěv mně poprvé sejmul v jiném muzikálu, kdy jsem zaúpěl Mámamíja ! pořád to ale šlo proti jejímu protějšku zpívajícímu Bondovi Brosnanovi... Tady jí někdo opět obsadil jako zpěvačku a jsem si jist, že lvi tam v Africe na hrobě Redforda se rozprchli jako když střelí.... Písně navíc jsou hrozné, melodie nachytlavé, nezapamatovatelné a to komplet, snad až na závěrečnou píseň. Celkově vůbec nechápu to dnešní prznění pohádek, kdy digitální efekty nejednomu režisérovi sice daly křídla, ale vzaly soudnost. Nechci být konzerva, ale pohádkový muzikál je třeba Divotvorný hrnec. Takhle ne. Dávám jednu jedinou hvězdu za tu dnes už málo obvyklou snahu natočit muzikál. * ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek zlým recenziám, som sa nenudil. Samozrejme, keby film skončil svadbou bol by asi podstatne údernejší, ale tento príbeh je práve o parodovaní klasických rozprávok, takže musel pokračovať v trochu absurdnej rovine niekam inam. Pravdou je, že pesničky (bez rýmovania) moc nefungujú – možno len výstup Meryl a záverečná žmýkačka citov majú potenciál ostať v pamäti o niečo dlhšie. Slušná výprava, triky, obsadenie i nekorektný humor mi stačili, aby som Čarovný les ako film na jedno pozretie nezavrhol... ()

classic 

všechny recenze uživatele

ROB MARSHALL NIE JE dobrý režisér,On je klasicky fušér,ktorý nemá ciťáka preto,aby som si mohol vychutnať jeho filmy,lebo INTO THE WOODS má potenciál,nie je využitý,zívam,nudím sa,som otrávený,škoda venovaného času,bohužiaľ je to taký zlý film,že herci,ktorí tu hrajú nevedia,či činia,nevedia spievať,Meryl Streep obdržala ďalšiu zbytočné nomináciu na Cenu Akadémie:OSCAR,Ona láme všetky možné i nemožné rekordy,aby sa zapísala do Guinessovej knihy rekordov!Uznávam,že v mladosti hrala vynikajúco.čím starne,tým by sa mala pobrať na herecký dôchodok,Emily Blunt sa sem nehodí a Chris Pine,tak to vážení je najhorší možný casting! Les Misérables je lepší,úspešnejší,mohutnejší,výpravnejší muzikál za posledné roky,ktorý má gule! Tento Marshallov by sa rád zviezol na jeho úspechu,no nepodarí sa mu to! Nevedel som sa dočkať konca,aby som tak rýchlo zabudol na tento zbytočný film,že som si vymazal túto časť dňa,keď som sa venoval projektu,od ktorého som akosi očakával viac,ale dostáva sa mi gulášu,z ktorého sa poberiem na W.C! ()

Galerie (252)

Zajímavosti (22)

  • Natáčení probíhalo v anglických lokacích Doveru, Hambledenu, Waverley a také v ateliérech Shepperton v Middlesexu, kde v polovině října roku 2013 filmování začalo. (jezurka42)

Související novinky

Zemřel skladatel a textař Stephen Sondheim

Zemřel skladatel a textař Stephen Sondheim

27.11.2021

Svět hudby přišel o jeden z velkých talentů. Ve svém domě v americkém Roxbury včera zemřel oceňovaný textař a hudební skladatel Stephen Sondheim. Médiím zprávu předal umělcův právní zástupce.… (více)

Princ Krasoň dostane vlastní film

Princ Krasoň dostane vlastní film

08.07.2015

Minulost i budoucnost patří disneyovským princeznám. Došlo na ně v Popelce i v Čarovném lese, v Krásce a zvířeti nebo v Mulan pak brzy uvidíme další. Mezi filmy o odvážných dívkách ale u Disneyho… (více)

Sherlock jako Deppův brácha

Sherlock jako Deppův brácha

27.05.2014

Johnny Depp se v posledních letech věnoval hlavně disneyovským blockbusterům, letos se ale všechno změní. Jeho sci-fi Transcendence už máme za sebou, v nejbližší době pak zkusí štěstí v mysteriózním… (více)

Jake Gyllenhaal: Z podsvětí až na Everest

Jake Gyllenhaal: Z podsvětí až na Everest

19.07.2013

Původně si měl v hvězdně obsazeném pohádkovém muzikálu Into the Woods od Disneye zahrát jednoho z princů, ale nakonec před komerční jistotou upřednostnil dva menší, ale ambicióznější projekty. Prvním… (více)

Reklama

Reklama