Reklama

Reklama

Kocour v botách: Tři ďáblíci

  • USA Puss in Boots: The Three Diablos (více)

Známý kočičí hrdina, skvělý šermíř a okouzlující tanečník se vrací, aby získal zpět vzácný rubín ukradený tajemným Šepotalem. V cestě mu však stojí tři chundelaťoučcí zlobivci... Nechvalně proslulý francouzský bandita zvaný Šepotal ukradl princezně Alexandře rubín z královské koruny. Mise Kocoura v botách je jasná: vzácný kámen získat zpět. Nejprve musí Kocour vyslechnout tři ďáblíky – na první pohled roztomilá koťátka, která byla Šepotalovými nohsledy a nyní úpí v Alexandřině žaláři. Jejich roztomiloučké pohledy by rozpustily i sněhuláka – jsou však pouhou fasádou, za kterou se skrývá ďábelská prohnanost. Naletí Kocour na jejich heboučkou neodolatelnost? (Česká televize)

(více)

Recenze (74)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nenápaditý a trochu přiblblý příběh ještě zhoršoval otřesný dabing verze, ke které jsem se dostala. Je to trapárna. Akorát vtípek s očním soubojem, kdy se Kocour a koťata vzájemně přebíjejí dojímavějšími pohledy mě rozesmál. Včetně řešení, jak se vypořádat s doširoka otevřenýma kočičíma očima, kterým se prostě nedá odolat..... Ne, že bych měla někdy chuť v reálu to na nějakou kočku použít. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo super. Ty koťátka byla neskutečně roztomilá, zvláště ta Perla. Souboj v nejvyvalenějších rozkošných očích mě rozesmál, ale Kocour to vyhrál i s pískem v kukadlách. Zábava od začátku do konce, od "Diablos? It's a joke? These guys?", přes trénink v poušti, až po "I am the Whisperer. - Que? - I am the Wh....- One more time, ok, buddy? - I am the Whisperer - You are the Whisperer? Ok..". ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Sice jsem animáč Kocour v botách neviděl, ale kdo by ho neznal ze Shreka a tak jsem si pustil v odpočinkové náladě i tento kraťas. Je to vtipné, barevné a pohodové - takže akorát pro dnešní nenáročnou dobu. Tak se doufám autoři neurazí za mé silnější 2 hvězdičky, ale i ty jsou určitou známkou kvality i u mě - přece je to jen malý bonus a co by od toho kdo chtěl. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Co říct? Prostě Kocour v Botách, tak jak ho mám nejradši. Osobitý, vtipný, nápaditý, originální a ve skvěle animovaném kabátě... (mimochodem, zajímalo by mě, kolik času strávili animátoři pozorováním koček, jejich pohybů a chování, protože to je naprosto brilantní) Takže shrnutí: Pokud máte volnou čtvrthodinku, neváhejte a tuto animovanou "příhodu" si určitě pusťte :) ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Shrek,Madagascar,Kung fu Panda, Kocúr v čižmách... mám pocit, že onedlho bude mať každá animovaná rozprávka okrem regulérneho filmu povinný aj 10-20 minútový vianočný špeciál. Tento konkrétny je kvalitou presne taký istý, ako aj všetky vyššie spomínané. Pozerateľný priemer, čo nenadchne ani neurazí. 55% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama