Reklama

Reklama

Takoví jsme

  • USA We Are What We Are (více)
Trailer 1

Zdánlivě spokojená a laskavá rodina Parkerových byla vždy uzavřenější, než je zdrávo. A má k tomu dobrý důvod. Za zavřenými dveřmi totiž vládne svým potomkům patriarcha Frank pevnou rukou a je odhodlán udržovat starobylé rodinné tradice stůj co stůj. Když jejich oblast zasáhnou přívalové deště, tragédie na sebe nenechá dlouho čekat a Frankovy dcery Iris a Rose jsou nuceny převzít povinnosti, které nejsou pro jejich rodinu úplně běžné. Nejdůležitější úkol, s nímž se dívky musejí vypořádat, spočívá v servírování masa – ovšem nikoli takového, které je v místním obchodě běžně k dostání. A protože neúprosný liják nepřestává zaplavovat jejich městečko, místní úřady začínají odkrývat stopy, které vedou k tajemství, jež se Parkerovi snaží dlouhá léta držet v tajnosti. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (105)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

No...vůbec si nepamatuji, proč jsem si před lety ten film uložila..no, došlo na něj a vlastně v tom filmu došlo na plno lidí :D je to docela nechutný, docela předvídatelný, ale ten závěr je fakt na grc..Přišlo mi, že se film snažil působit hodně "tajemně" a hororově, ale moc to nevycházelo..Totální nechuť a ty 2* jsou velmi slabé... ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na five young cannibals a dostal jsem přestárlýho hipstera, ctícího podivný tradice z knížky z osmnáctýho století. Kterej mimochodem rád hladí nápadníky své dcery lopatou po vláskách. Škoda, že to byl jedinej zapomatovatelnej moment z celýho filmu. Stopáž je trošku přetažená a místy film doslova nudil. A konec? Holky, který nechtějí jíst lidský maso žvejkají jak o život ruce svýho tatíka? Ale tak Džimíku, to se úplně nepovedlo, že? Hodně slabý . 35% ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Mexický originál som nevidel, ale podľa slov režiséra vzali si z neho ústredný motív, zamenili bratov za sestry a príbehu dodali širšie pozadie hlavne v motiváciach konania postáv. Viac ako samotný príbeh či vyobrazená brutalita ma zaujala pomalá, ťaživá atmosféra a zaujímave výtvarne spracovanie. Stakeland sa mi ale páčil viac. 7/10. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele

„Dělám to z čisté lásky. Boží vůle nechť se stane.“  Hodně poutavý námět a moc jsem se těšila na temnou pošahanou rodinku se zajímavou minulostí. Klady: Velmi příjemný thriller přesně jak jsem čekala a nezklamala jsem se. Temná atmosféra deštivého městečka, pohledy do minulosti i nemoc hlavních postav. To vše do sebe krásně zapadalo a tvořilo naprosto dokonalou a mrazivou atmosféru. Fajn děj s perfektním závěrem zakončeným jak jinak než sváteční "večeří", na kterou asi dlouho nezapomenu ale spíše v tom dobrém slova smyslu. Zápory: Obecně se ale film děsně táhnul a dal si opravdu na čas, než přišla první pořádná akce. Vlastně ani nevím proč ale nakonec i obsahově nemůžu nazvat děj něčím, co by mě vystřelilo z trenek bohužel… Hodnocení: 60 % / 6 z 10 – Fanoušci thrillerů budou nadšeni. I když se mi film líbil jednou asi stačilo. (7.) ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Hodně promrhaný potenciál na skvělý horor s dokonalým twistem. Velká smůla je, že celá zápletka je ukázána již v traileru - tedy že rodinka má kanibalistické sklony - a tím divák přichází o hledání neznámého, tahání za nos detektivů a šoku, co se děje v rodince velice nábožných Parkerových. Velmi mě mrzí, že jsem viděla trailer a nešla do filmu nedotčená jakýmikoliv informacemi. I když trailer sliboval nervydrásající thriller a povedenou filmařinu, na konci mi zbyla pachuť a asi zásadní otázka - proč byly nuceni pokračovat v této rodinné "tradici"? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V 83. minúte, keď otec číta v Andersovom (Wyatt Russell) mobile SMS od doktora (Michael Parks), nečíta žiadnu SMS, ale dopredu napísanú poznámku v pripomienkovači. Zároveň si je možné všimnúť, že telefón je bez signálu. (gfrusvk)

Reklama

Reklama