Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (164)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Seth Gordon, který se nejvíce představil nebývale úspěšnou komedií (pro mě spíše průměr) "Šéfové na zabití" se pokouší na úspěch navázat, průměrnou a nepříliš vtipnou komedií, o obtloustlé zlodějce a podvodnici, kterou vypátrá jedna z jejích "obětí", aby nakonec spojili síly při útěku před rozzuřenými gangstery. Po všech stránkách x krát omletý příběh o spojení dvou rozdílných protivníků, které nabízí méně zábavy, než by se mohlo zdát. McCarthy po chvilce otravná, Bateman, mdlejší než kdy předtím. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Proti Batemanovi vcelku nic nemám a uznávám, že jeho komediální talent má určitou úroveň, ale Melissa McCarthy je odpudivá osoba ve všech hereckých polohách a její projev je naprosto nedůvěryhodný. Některé scény snad mohly být i vtipné, ale tahle sloní samice je bez pardonu zabíjela. To už by snad byla lepší i Cameron Díaz a to už je co říct. jedná se tak o komedii bez vtipu, kterou jen trošku zachraňuje Robert Patrick jako vymahač a jeho konkurence v podání Genesis Rodriguez a Tipa Harrise. Ale jinak kde nic, tu nic. 10% ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Jeste horsi nez jsem dle traileru cekala, vtipy k uprimnemu zasmani se daji spocitat na prstech jedne ruky a zbytek filmu je vam stydnu za to, co tam predstavitele predvadeji "za vtipnost" Nemohla jsem se dockat az to konecne skonci... platit za listek do kina, tak chci vratit vstupne uz po 20 minutach... ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem v žádném případě žádnou hitparádu (co taky čekat v sobotu večer od půl deváté na Markíze), prostě klasickou, super prostou, nenáročnou komedii, u které se člověk sem tam zasměje, dá jí tři hvězdičky a za týden už neví, že něco takového viděl. Leč obří, šílená, otřesná Melissa McCarthy mne bude strašit ještě hodně dlouho. Divím se, že Seth Gordon po vynikajících Horrible Bosses zplodil toto... 20% ()

Kenty 

všechny recenze uživatele

Úžasná myšlenka a dobrá záporačka...to je asi jediná chvála na tento film. Jinak se jedná o tuctovní snahu o komedii, ve které se párkrát pousmějete, ale to je asi tak všechno. Styl filmu: okradla mě, zničila mi život, ale stane se moji nejlepší kamarádkou, přitom každý druhý by ji dotáhl za vlasy a zmlácenou, prostě americké klišé... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama