Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

giny carano je na takéto lacné, televízne béčka veľká škoda... záverečný trejov výstup je "úžasný", chlapci scenáristi si naozaj ten víkend na chate s chlastom užili - a popri hraní playstation, onanovaní nad fotkami giny carano a chlastaní ani tak veľa času písaním scenára nestratili... rovnaký entuziazmus a zápal preukázali aj herci v taktovke podobne naladeného režiséra ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Na obed som si dal In the Blood. Večer som šiel na tréning thajského boxu a sníval, že bude ako Gina. Naopak v noci snívam, že budem s Ginou. Aj keď Gina nie je tipická kráska, to krv a mlieko ma celkom bralo. A v akcií vyzerá najdôverihodnejšie zo všetkých herečiek v dejinách filmu. Okrem badass Giny sa nám tu prebenhnú po plátne nejaké známe ksichty. Guzmán a Gigandet hrajú nejakú rolu. Lang a Trejo sú tu skôr ako reklama. Príbeh ma bavil. Na pomery lacných béčok!!! Ale potenciál je premrhaný. Takže čo mohlo spraviť film lepším? 1. Gina mohla ukázať prsia 2.Drsnejší a menej absurdný záver. Kľudne mohli pokosiť tak 5-10 protivníkov viac. 3. Gina mohla, ou shit to som už písal. 4. Fightov mohlo byť viac. (ako vždy). 5. prsia? Nie nie. Chýbal mi to nejaký high kick. V reály nie moc účinná technika, ktorá ale lahodí môjmu oku. Výsledok dávam slabé 4*. Nech natočí Gina niečo podobné, ale hustejšie. Inak napadlo ma, že by Danny mohol zobrať Langa do Badass 3. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Název Žena zabiják.Ten film jsem si pustila dosti s nechutí jakože co to bude s takovým názvem.Po lážo plážo začátku začal holý boj ne o jeden ale o dva životy..Ta baba byla fakt dobrá už jen to že není žádna vychrtlá chudinka dalo tušit že to bude nářez.Byl.Nic vyumělkovaného .Obyčejné.Žádný zbytečný cirkus všechno do sebe zapadalo.Ledvina zůstane tam kde je. A basta. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až budu chtít jednou vyrazit za tropickou exotikou, tak si s sebou nevezmu svou ochranku, jednotku ruských vojáků na dovolené ani stádo Avengerů. Vezmu si Avu, protože ta je v souboji jeden na jednoho (ona proti celému ostrovu) naprosto dokonalá. Zkrátka se mi líbilo všechno kolem Giny Carano, ale neměla by kolem sebe tak kopat, protože logika schytala pořádnou petelici do hlavy a pak to s dějem nedopadlo nejlépe. Také bych chtěl požádat o to, aby někdo odemkl kufr auta, do kterého Ava v čase 1 hodina 14 minut nakopala tu zdravotní sestru, protože ji zapomněli vyndat. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jak jsem čekal – nic moc „akční“ béčko, které ani Gina nespasí; no vlastně, nebýt té, nikdo si to nepustí. Ono ani té akce není tolik, ale zase když je, není zlá. Víc mi vadí pár nelogičností, obzvlášť v závěru, když ho nezabila. # Dostala mě skvělá hláška: „Ve skutečnosti jsem ho nezabil. On jenom spí.“ # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh ** | hudba *** | humor – | akce ** | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama