Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií s Louis de Funésem. Bohužel více než trošku mi zde překážely všechny scénky s Funésovou dcérkou a její partou. Byly více než nudné a dostávaly velmi mnoho prostoru. Samozřejmě když zrovna úřadoval de Funés, tak to byla paráda. Obrovskou pochvalu si rovněž zaslouží František Filipovský za naprosto kultovní dabing. Bohužel už byl film v televizi tak často, že se již dávno stal okoukaným, takže když si ho po delší době zopakujete, tak už nemá takové kouzlo jako poprvé. 3* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a téměř legendární příběh.... Jasně nejlepší četník z celé série. Louis de Funés je naprosto fantastický a pokaždé když znovu a znovu sleduju tento film tak mě něčím novým překvapuje. Nezapomenutelná část Francouzské kinematografie --- Kdyby stará švadlena mé ženy žila… - To by nepřežila ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po několika letech viděl tento první díl četníků, ale je to těžký ohodnotit. Mně to trochu přiapdá, jak kdyby to byly dva navzájem propojený filmy. Jednak je tu skvělej film s Louisem de Funesem o příjezdu do St. Tropez, honu na nudisty, atd..., ale na druhý straně se do toho neustále připomíná ta druhá (dost nudná a místy trapná) dějová linie o tom, jak si Genevieve Grad našla nový kamarády. Genevieve Grad sice byla krásná, ale měl jsem z toho chvílema pocit, že hrála nějakou mentálně zaostalou a stejně na mě působili i ty její kamarádi. Když do toho teda připočítám, že je to první díl série četníků a pak nostalgický vzpomínky, kdy jsem v dětství znal všechny díly nazpaměť, tak bych dal nejradši tak 3,5 hvězdičky. 3,5 dát nejde, takže přidávám ještě 0,5 hvězdičky za Fugase. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Početí a porod v jednom velmi úspěšné série o boji zákona s kriminalitou. Jenže já jsem stále přesvědčen, že kdybych film(y) viděl v původním znění bez dabingu, celá série by ztratila velkou část svého kouzla...a proto nedám nikdy plné hodnocení. Francouzi by měli Filipovskému minimálně koupit nějakou pěknou jachtu v Saint Tropez, jinak by v české kotlince s Fuňésem nikdy tak neprorazili. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. Přichází léto (2005) a některá z televizí nám opět servíruje neopakovatelně komická dobrodružství osádky četnické stanice v Saint Tropez. Upřímně jsem se ale letos těšil spíše na trilogii Fantomas. Přes spoustu vedlejších postav zde hlavní postavičku nikdo nepřehlédne - četník Cruchot v podání nezapomenutelného Louis De Funés. Napoprvé se zde se všemi hezka seznámíme a poznáme i krásnou dceru Cruchota - Nicole - kolem ní se bude točit nejeden problém.. Neopakovatelné salvy smíchu a hlavně premiérové shlédnutí a poté dalších deset stojí za to. Prostě - v jednoduchosti je síla!.. :-) 90%. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Filmovanie prebiehalo v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez. Scény zo žandárskej stanice sa nakrúcali na Place Blanqui a zábery z nábrežia na Quai Jean Jaurès 7. Prístav, kde kotví jachta Olnico, ktorú má prenajatú Američan (Giuseppe Porelli), sa nachádza v Saint Tropez a menuje Quai Suffren. Okrem iného sa natáčelo tiež v ateliéroch Riviera v Nice. (dyfur)
  • Čtveřice řadových strážníků na stanici dostala přisouzena křestní jména jen z poloviny: Albert Merlot (Christian Marin) a Lucien Fougasse (Jean Lefebvre) shodou okolností vítají Lucovica Cruchota (Louis de Funès) po jeho příjezdu do Saint-Tropez. Závodčí Tricard (Guy Grosso) a Berlicot (Michel Modo) museli vystačit pouze s příjmením. (Robbi)

Reklama

Reklama