Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

topi 

všechny recenze uživatele

" Ten pán mluvit s kufrem, to být moc divné, to já ještě neviděla. Tady nou letiště, tady les! Bbbbbb blood! Krev! Hrob! Áááááááááá!!! To být zas vy! Mě nezavírat do kufru!! " Černošskej newyorkskej taxikář byl největší satan z celýho filmu!! Jinak samo, že i druhý díl Četníků je tím nejlepším, co francouzská komedie zplodila. Tolik scének, hlášek a absurdností je k nevydechnutí! Královská zábava! ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Zas a znova! A vůbec mi to nevadí! Ba naopak, na další dobrodružství s četníky se vždycky těším. Až mě zase pobaví inteligentní francouzský film s plejádou skvělých herců v čele s Funésem a navíc povedeným českým dabingem. Tenhle díl je trošku slabší než první, proto hodnotím hůře, ale pořád je to nadprůměr, fajn film! ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Četník v New Yorku je patrně nejslabší díl celé té uhozené série. Zdá se, že tvůrci přistoupili na hru: dáme partu retardů do extrémní situace a uvidíme, co se z toho vykřeše, v nejhorším necháme Funese dělat xichty, to vždycky zabere. Mohly tak vzniknout filmy: Četník na Severním pólu, Četník letí na Měsíc, Četník a četnice točí porno, Četník v Narnii a konečně famózní, ultra (a když povídám ultra, tak myslím opravdu ultra) vtipný a nápady napěchovaný remake Četnická akademie: Moskevská mise... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja mám problém s filmom, ktorý je o policajtoch, ale nemá kriminálnu zápletku. V Saint Tropez ju mali a pritom to bola stále komédia. Zápletka so zatúlanou dcérou a jej hľadaním nie je natoľko nosná, aby ospravedlnila výlet francúzskych filmárov do New Yorku. A pritom toto mesto ich ponúka toľko. Tento film je tak skôr sledom viac alebo menej zábavných eskapád našich starých známych. K tým vydarenejším patrí tanec s mäsom a la West side story, avšak s dejom filmu nemá vôbec nič spoločné. A tak približne je to s väčšinou sekvencií v Žandárovi. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po diváckom úspechu filmu "Žandár zo Saint Tropez" bolo o rok neskôr, v roku 1965, natočené pokračovanie "Žandár v New Yorku". Policajný team zo Saint Tropez je vyslaný do New Yorku, kde sa má zúčastniť medzinárodného zjazdu policajtov. Ludovic Cruchot, jeho šéf Jérôme Gerber a ich štyria podriadení odcestujú do jedného z najväčších miest v USA. Ich misiu hodne skomplikuje Cruchotova dcéra Nicole, ktorá sa bez vedomia svojho otca ocitne v New Yorku. Klasická, stará dobrá, francúzska komédia s jedinečným Louisom de Funèsom v hlavnej úlohe. *** ()

Galerie (19)

Zajímavosti (19)

  • Scény na zámořské lodi, kdy četníci cestují z Francie do USA, se točily za plného provozu. Cestujicí si mysleli, že představitelé četníků jsou celníci a filmovému štábu uvěřili až když jim Girault a spol. promítli Četníka ze Saint Tropez (1964). (fandalehy)

Reklama

Reklama