Reklama

Reklama

Charismatický Jude Law jako Dom Hemingway – nenapravitelný, ale vždycky vtipný, většinou hříšný a často nebezpečný kasař a zloděj. Doma zrovna pustili po 12 letech z vězení a on se rozhodl přihlásit o odměnu za to, že držel celou dobu jazyk za zuby. Společně s parťákem Dickiem se proto vydává za šéfem Fontainem, kterého Dom svým mlčením uchránil od jistého trestu. Kromě jiného se Dom snaží navázat vztah se svou dcerou, starý dobře známý život ho ale brzy vtáhne zpátky mezi kriminálníky. Díky svému opilému a věčně sjetému egu Domovi nevyjde nic, i kdyby jeho úmysly byly čisté jak padlý sníh. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (232)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Jude Law trochu v nezvyklé roli zazářil velkým způsobem! Skvěle nadsazená komedie se skvělým britským humorem. Bavil jsem se od začátku až do konce. I když příběh o tatíkovi, který chce získat zpátky svou dceru příliš nebral, přeci jen si asi nikdo nechtěl vylévat srdíčko s tímto filmem. Lehce gangsterka, lehce drama, hodně komedie, tato kombinace se mi velmi zamlouvala. 80%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POSLOUCHEJTE SOVY A MEDVĚDI! VY HULIBRCI! PLEBEJCI A MORÁLNÍ ZBABĚLCI! LIŠKY, LVI A PEDOFILOVÉ! TRANĎÁCI A PRZNIČI MALEJCH HOLEK! JÁ JSEM DOM HEMINGWAY!“… /// Dom je domýšlivej magor, kterej má (krom jinýho) problémy se sebeovládáním. Opouští kriminál a venku na něj za ty roky mlčení čeká vodměna… Dom (Hemingway) a jeho příběh. Kyvadlo štěstí se houpe a než se zase vrátí zpátky, musí si projít smůlou a zmarem v lehce úchylným příběhu s nádechem britský humoru, ale spíš toho konverzačního a sprostějšího. Navíc později to celý přejde z vodlehčený polohy do lehce dramatický a celý je to spíš divný než vtipný. Asi jako Sviňák. Jude Law, i když je famózní, tak je stejnej čurák jako McAvoy a jeho neustálý plkání vo čemkoliv, třeba o vystříkaní hubě ségře, mě dneska nějak nebere. Takže divnej je Dom, divnej příběh, humor a já su taky divnej, páč dám 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Bavěj mě proměny sráče, v sentimentální sráče. 2.) Nezáleží mi na ději, hlavně když se tam mluví jako v komentech od ,,Fr“. (Taky dokážu vocenit ptáka, co prej stojí celej den a dokázal by zachránit Somálský děti.) /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mně to fakt přišlo brilantní. Dokonalý, vtipný, smutný, sviňský, nahláškovaný, jednoduchý, svěží, krásný, vulgární, ale především JUDE LAW!!! Herecký support je taky parádní, ale je to v podstatě jeho one man show a ten charakter je jedním z nejlepších sráčů jaký si zamilujete, zahraný líp než bych byl čekal, ač v první minutě jsem si říkal áá kurva, tohle je druhej Hardyho BRONSON... Jo jo, přesně teď ten dobrej pocit když vám něco malýho tak moc sedne, koukáte na ostatní hodnocení a pořád je to stejný překvapení. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejná herecká one-man show jako v případě nedávného Sviňáka s McAvoyem. Jenom zde je charakter Doma Hemingwaye přeci jen o něco výživnější a šťavnatější, než v případě věčně zfetovanýho poldy. Jude Law si to prostě dává a navíc tahle šílená jízda drží díky Shepardově neselhávající režii přeci jen o něco více pohromadě. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Černá komedie, jak má být (chvíli se člověk směje z plných plic, pak najednou chce zatlačit slzu...). Dom H. je totiž drsný týpek s citlivým srdem, který má však velkou smůlu v životě, smůla se mu prostě lepí stále na paty....takový je občas (holt) život. Opravdu výborný scénář od Richarda Sheparda, jenž mě tímto snímkem naprosto překvapil. Jedná se tak trochu o lidskou gangsterku:o)). PS: Jude Law je Dom Hemingway! Law v této roli naprosto září! ()

Galerie (104)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama