Reklama

Reklama

Interview se zabijákem

  • Velká Británie Interview with a Hitman
Trailer

Tichý, vytrvalý. Žádné vztahy. To je Viktorův styl. Mantra, která ho vytáhla ze slumů v Rumunsku na vrchol své profese – nájemného vraha. Viktor zná hodnotu života vice než většina lidí, což mu dává předpoklad stát se perfektním zabijákem. Ale po bezcitném podrazu od svých šéfů utíká do Londýna, stane se členem nové rodiny a zjistí, že se octnul uprostřed zuřivého boje podsvětí o moc. Viktor je teď lepší, rychlejší a ještě více nemilosrdný, než kdykoliv předtím. Dostane příležitost, aby začal nový život. Ale podaří se mu někdy uniknout nepříjemnostem a skrytým tajemstvím z jeho minulosti? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo si o tom myslieť. Všetko vo mne ostalo tak na pol cesty. Na serióznu drámu je to príliš slabé. Na akčný film je to príliš pomalé a zdĺhavé. Hudba je tak dobrá ako len môže byť s nulovým rozpočtom. Kamera je väčšinu času otrasná a občas obstojná. Film hlbší vážnejší a s lepším príbehom ako sme zvyklí u seagaloviek, lundgrenoviek a podobným výtvorom. Luke Goss nie je zlý herec. Na pomery. A aj v akcií je dôverihodný. A tá psychologizácia je lepšia ako je v tak lacnom filme zvykom. Ale je tam treba? Je to film ktorému môžem dať rovnako 1* ako 4*. Tak si hodím mincou medzi 2-3. Minca je priaznivá 3*. PS: bez titulkov sa to pozerá zle, lebo Rumuni huhňú a nič im nerozumieť. Ale ono sa tam zas toľko nerozpráva a len na prvé slovo si počkáte. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem měl velké obavy, jestli tento film vůbec dokoukám. Prvních 10min to vypadalo, že snad koukám na nějaký němý film, páč tam padly dohromady asi dvě slova. Ale poté se to všechno příjemně rozběhlo a zamotalo. Kvalitní příběh mapující život nájemného vraha od dětství do přítomnosti s perfektním závěrem - už dlouho jsem neviděl film, u kterého by mne něco zaskočilo, překvapilo či jsem to nečekal. Za toto tudíž přidávám ještě jednu bonusovou *. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Tak pro mě stejně tajemná záležitost jako chladnokrevný Hitman sám. I když se tedy dovídáme z jeho vyprávění, jak to všechno vlastně bylo, stále je co mlžit. Příběh je jedním slovem parádní a hltal jsem jak trable toho piškota, tak i Luka Gosse, ze kterého charisma přímo stříká na obrazovku. Závěrečné trilema se dalo čekat, ale i tak mělo tu správnou šťávu. 75% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ať si tu sebestřední, nezdravě kritičtí gayové kňučí sebevíc, tohle je jasný příklad toho, že i z hovna lze uplést bitch. A tahle má i nehty, škrábe a docela obstojně u toho řve. Ano, stálo to celé jen pár charterových letenek do Bukurešti, má to hnusnou, rumunsky papundeklovou výpravu, kameraman je taky zřejmě ještě na učňáku, kde drtí filtry a ostření, a ani k těm škaredým hercům zřejmě moc nepřilnete, nicméně příběh, scénář a dialogy mají kromě paty i hlavu, je to takové poeticky špinavé a hlavně tam nehraje ani jeden WCJD a ani jeden SS, kteří by to kazili svým "živočišným herectvím". Tudíž objektivně jednu navíc přitlačím, abych tady to semeniště podřadných, subjektivních názorů trochu vyvážil, i za cenu toho, že mi zase nějaký hloubavý septimán nablije do pošty. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Na plné hodnocení to zdaleka není, ovšem ten závěr mě totálně odrovnal! Celý příběh je takové kolečko, ve kterém Goss brousí nudě hrany se svým charizmatem a občas někoho zastřelí, či zláme. Akce tu je poskvrnu, ale ta je při zemi, je realistická, komorná a těch několik střetů s jedním soubojem navíc a jednou přestřelkou za to fakt stojí. A celé to táhne hodně solidní hudba a v celku zajímavý příběh s pěkným zvratem na konci. Má to i své tempo, mě to uteklo rychle, dávám 9/10 za ten konec. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • První slovo ve filmu zazní až téměř po deseti minutách. (korbitch22)

Reklama

Reklama