Reklama

Reklama

Americký zabiják mapuje vzestup Mitche Rappa (Dylan O'Brien), nováčka CIA pro „černé operace“, pod velením veterána studené války Stana Hurleyho (Michael Keaton). Společně mají za úkol vyšetřit vlnu na první pohled náhodných útoků na vojenské i civilní cíle. Když naleznou určitý vzorec, musí se vydat na misi s cílem zneškodnit tajemného agenta (Taylor Kitsch), jehož touha po osobní i profesionální pomstě může mít katastrofální následky. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (244)

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak,obsazení tohodle filmu je hodně sporný.Kromě M.Keatona tady nikdo vyloženě hodnej pozornosti nehraje,a Scotta Adkinse si neužijete,protože z něj udělali chcípáka.Jinak ale po dlouhý době film z tohodle ranku,kde jsme pořád v akci,v terénu,minimum jednání u stolu v kanclu,a hlavně žádnej oslavnej hromovej potlesk na počest splněný mise.Takže se mi to líbilo moc,80%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nevedel som sa do toho dostať. „Typická“ akčno-špionážna zápletka už ťažko mohla byť nudnejšia, akčné scény OK, ale na zadok a ani inam som si z nich nesadol, výprava lacná a celkovo snaživé, ale nudné. Predvídateľné béčko. A nie som si istý, či urobíte dobrého akčného herca z niekoho, kto sa podobá na Karola Csina. Michael Keaton v pohode, hoci to podal dosť na efekt. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Emerikan prdelossin - Fbyja... ne, Cyja v nesnázích. Tak bych to nazval, aby bylo zcela jasno, o čem. Vypadá to totiž, že populace USA natolik zdegenerovala z míšení, hamburgření a observace wrestlingu, že se již běžnými metodami nedaří rekrutovat kloudné agenty. Proto verbíři s radostí sáhnou i po chlapci, co se s rozkuřovačkou plážoval na nesprávném místě, její úhyn, zapříčiněný drobnými náboženskými neshodami, nebyl schopen v klidu reflektovat a tak se samovycvičil v ještě větší poleno, než jsme doufali. No, co už. Následuje akce, akce, obligátní dávka krávovin a troška akce navrch. Pro klidné nedělní odpoledne, kdy se před návštěvou tchounů uzamknete na hajzlu a sledujete na samsungu cokoliv, jen, když se to hýbe, ideální. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Za normálnych okolností by som tento typ filmu ani neopľula. Ale Dylan.... A to, čím si prešiel kvôli filmu po fyzickej aj mentálnej stránke a ako preniesol postavu Mitcha Rappa na plátno je dychberúce. Samotná postava a jeho absolútna strata ľudskosti a hranie sa na osud, či boha, vyvoláva skôr zimomriavky. Ťažko sa pozerá na film, v ktorom nemáte komu fandiť. Asi od siedmej minúty som si priala, aby ich Taylor vyhodil všetkých do vzduchu. Ale po vizuálnej stránke to bolo fakt pekné. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz som si myslel ze je to prvy film rezisera Michaela Cuesta a ne, nie je. To je dobre, chlap totiz uz zbieral reziserske skusenosti v predchadzajucej tvorbe. Samotny Scott Adkins /Undisputted 4, Expendables 2 / je tu v uzadi, v popredi je pripad - "nahodne" utoky na civilne i vojenske objekty. Tento tim tvoria dvaja -akysi Dilino OuBrajen, pardon, Dylan O´Brien, mno ale s tym dilinom som az tak vedla nebol, nielenze nevie hrat, vyzera dost spatne a spraval sa ako dilino. Sprevadzal ho Michael Keaton, mne teda vrcholne nesympaticky herec - a nemyslim si ze vie hrat. Suhlasim vsak s tym jednym uzivatelom, ktory uvadzal Krajcira Kytscha ako sympataka a schopneho herca - dlho som nad Krajcirom rozmyslal a jo -ten herec je fakt na urovni, mlady talent ktory sa oplati sledovat do buducnosti. Dialogy na urovni, jo a videl som aj Herculesa Poirota, teda zase pardon, Sucheta /Pet malych prasatek/ : 77 % ()

Galerie (70)

Zajímavosti (12)

Související novinky

Michael Keaton vs. třetí světová válka

Michael Keaton vs. třetí světová válka

10.03.2016

Poslední dva ročníky Oscarů měli jasného vítěze - Michaela Keatona. Hvězda Burtonových Batmanů sice neurvala žádnou sošku, objevila se ale v Birdmanovi i ve Spotlightu, tedy v obou vítězných filmech.… (více)

Válečník z Asgardu americkým zabijákem

Válečník z Asgardu americkým zabijákem

15.10.2012

Chris Hemsworth právě máchá kladivem na placu Thor: The Dark World a pomalu se připravuje na Spielbergovu Robopocalypse. A pak se možná upíše další možné filmové sérii. Akční špionážní thriller… (více)

Reklama

Reklama