Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Výborný animák pro dospělé, kteří umí koukat na věci s nadhledem. Moc škoda, že jsou jen 3 série. Skvěle se na to kouká a člověka to pobaví. Paradoxní je to, že ačkoli jsou v seriálu běloši, černoch, lesba, zvíře, lidé oškliví i hezcí, štíhlí, tlustí, hloupí i chytří, a je to takové pseudo genderově vyvážené, přesto ty prasárny, co tam společně tropí, stojí za to, a nehrají si na barvu nebarvu, penis nepenis... (80%) ()

zipoo 

všechny recenze uživatele

"Ta děvka porodila, když jsem jí vojížděl. Takže jsem měl vlastně trojku." -- Tohle je šílenej nářez. Prostě se chechtáš od začátku do konce. Seriál jsem objevil až v roce 2018 a jedině dobře. Je to taková jiskřička v dnešním korektním světě. Buzny, potraty, tlusťoši, negři, nejhlubší kanálové dno a další edukativní témata vám dají pocit, že je tenhle svět zase jednou v pořádku! Jsem dojat. ()

Reklama

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Brickleberry je prostě taková nekonzistentní, nesprávně vulgární, přiblblá napodobenina SP, Family guy, Happy T-F atd. Od všeho si beru něco, ale chtěj bejt až moc pro dospělý, chtěj bejt až moc za čárou a tlačej na pilu přesně tam, kde by mohli ubrat. Samotnej nápad vůbec není špatnej, alkoholička vyhozená z Yellowstonu, kde se kradou piknikový koše-to je super nápad, jenomže tim nápadem to prostě končí. Nejsem typ člověka, co říká, že má rád černej humor, ale tohle už je trochu moc, nejsem ani typ člověka, co říká, že není homofob a pak se mu při prvních "kamnech" zježej chlupy v zátylku, mám rád fekální humor, inteligentní, i debilní humor (samozřejmě nejradši mam ten svůj), ale tohle mi prostě ftipný nepřijde. Ono vyměnit mimino za medvídka, kterej má ale uplně ten samej scénář jako všechny mimina v úspěšných seriálech, je trochu tristní, protože ten medvěd tu prostě nefunguje. Ona teda nefunguje většina ftipů. Hlavní strážce prostě není ničim zajímavej, až do teď by mě nenapadlo, že i animovaný postavičce musí její roli člověk věřit, tady nevěřim nikomu nic. Myslim si, že zlatej střed v tom, jak si dělat prdel z postižených, nemocných, jiných etnických skupin atp našli Family guy, člověk se zasměje, neurazí to a je to především prstě ftipný. Tady jsou to jen věty pronášený dabérama do prázdna, bez nějakýho zápalu, inovace... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to sprosté, nekorektné a perverzné, ale hlavne neuveriteľne vtipné. Kombinácia výborne uletených postáv, nekompromisnej nekorektnosti a hlavne stopáž aj počet epizód, ktoré skončili skôr, než by sa zajedali. Toto je seriál, ktorý sa nebojí ukázať realitu nášho sveta. Rozhodol sa pre ňu veľmi morbídnou a pre spoločnosť zviazanú miliónmi stupídnych pravidiel nekorektnou formou. A preto je to taká zábava. Pretože porušuje pravidlá a robí si zo všetkého srandu. Niečo mi hovorí, že takéto seriály už moc vznikať nebudú, preto som za každý podobný kúsok veľmi rád. Woody a jeho partička sú neskutočné hovädá a zaručene pobavia. V rámci svojej viery dodávam, že so všetkými zobrazenými prejavmi rasizmu, xenofóbie, sexizmu a homofóbie zásadne súhlasím. Animák pre dospelých, ktorý je založený na čiernom a sprostom humore. ()

VsetkoVsade 

všechny recenze uživatele

Správanie a konanie obyvateľov rovnomenného národného parku nápadne pripomínajú účinky požitia psychotropných látok na ľudský organizmus. Tvorcovia totiž síce divákom prostredníctvom nich neukážu to, ako náš svet v skutočnosti funguje, miesto toho im však podrobne a do detailov vykreslia, ako by to v ňom podľa každého racionálne zmýšľajúceho občana vyzerať malo. Členom zamestnaneckého kolektívu na pracovisku sneží z nosov v intervaloch tak pravidelných, že kancelárie pripomínajú lyžiarske strediská, ženy sú opačným pohlavím vnímané výhradne ako prostriedky slúžiace k uspokojeniu základných biologických potrieb, verejne utláčanú orientačnú menšinu predstavuje komunita heterosexuálnych jedincov bez jedinej úchylky a osoby vykazujúce známky neznesiteľnej upätosti sú bez výstrahy likvidované priamou paľbou zo strelných zbraní. Po dlhom čase od éry South Parku tu konečne opäť máme animovaný seriál, ktorý do životov nás nenapraviteľných idealistov každou epizódou nanovo vnáša hrejivé paprsky nádeje, že o svetlých zajtrajškoch, ktoré našu spoločnosť jedného dňa čakajú, každý večer pred spaním predsa len nesnívame márne a ja pevne verím, že vytúženej štvrtej série sa dočkám skôr, než sa do pár rokov predávkujem heroínom a spolubývajúci ma na izbe odvykačky hneď v prvú noc umláti zubnou kefkou v ponožke. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • V baru Steve prostřelí Ethel ruku. V dalších záběrech už ale má ruku v pořádku. (Duoscop)
  • Jeden z nejsprostších seriálů všech dob. (pethrik)

Reklama

Reklama