Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

viperblade 

všechny recenze uživatele

And Now for Something Completely Different je výběr toho nejlepšího z prvních dvou sezón skečů Monty Pythona. Výsledek mě dost pobavil, byly vybrány skutečně ty nejlepší scénky (výstup na oba vrcholy Kilimandžára, mrtvý papoušek, kurs obrany proti útočníkům, kteří jsou ozbrojeni nebezpečným ovocem.) Tyto scénky jsou pro mě nejlepší. Pro fandy MP povinnost! A teď mě omluvte, jdu pro změnu dokoukat seriál Monty Python :-) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Pokud jste sledovali Létající cirkus, tak ty skeče všechny znáte a stopáž jednotlivých dílů seriálu byla této struktuře mnohem přiměřenější. Monty Python v celovečerní podobě potřebují příběh, na který svůj anarchisticky nezvladatelný humor navěsí. Naštěstí jim to došlo a následující filmy už byly lepší (70%). ()

Reklama

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Par chluchých míst, ale jinak bránice dostala pořádně zabrat. Nevím proč to vysílali na ČT2 tak pozdě, protože muj nezřízený řechot musel probudit všechny v okolí sedmi bloků. Cela hodina a pul utekla strašně rychle. Takhle jsem se dlouho nezasmál, ale jak se říká všeho dobrého pomálu. Nejde o to jestli se vám líbí suchý, černý, buranský nebo pruhovaný humor, duležite je abyste vubec nějaký měli v tom případě si to užijete dosytosti. Pokud ho nemáte tak je mi vás líto. ()

tukomaster 

všechny recenze uživatele

Předělávka toho nejlepší od téhle cirkusácké skupiny. Některé skeče jsou lepší než ty původní. Pobavili tyranizující babky a závod debilů. Kvůli delší stopáži než jednotlivé díly seriálu se někdy vytrácí tempo. Doporučuju pokud možno vidět před seriálem. ......And Now for Something Completely Different- The Larch ()

Wacky14 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem byl trošku zkalamenej. Je fakt, že ty skeče jsou asi dobrý, ale snad polovinu jsem jich už viděl někde jinde a druhou polovinu jsem přešel jen s lehkým úsměvem. Pořád jsem čekal na ty skvělý bránicitrhající gagy a nic nepřicházelo tak dlouho, že jsem málem až usnul ... true story ... 50% (myslím, že jejich zásobárnu vtipů jsem už vyčerpal) ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama