Reklama

Reklama

Po městě běží muž, který je pronásledován. Útočiště nachází v taxíku Daniela Moralese. Ten ho velkou rychlostí odváží na letiště. Zde však muž místo do letadla nastupuje do vrtulníku. Daniel se těší, až to všechno bude vyprávět policistovi Emilovi, svému kamarádovi. Žije s přítelkyní Petrou, která se mu již dlouho snaží něco říct. Jenže Emil je posedlý jen gangem loupežných Santů. Daniel má přítelkyni Lilli, s níž žije v garáži. Tento způsob soužití však dívka nezvládá a odchází... Emil s kolegou Alainem zatýkají jednoho podezřelého Santu. Později však zjišťuje, že zatkli svého komisaře Giberta, který také pátral po gangu. Na komisařství přichází reportérka Qiu. Chce něco napsat o práci policie a Gibert ji vychází vstříc. Petra už to nevydrží a přichází za Emilem na komisařství. Oznamuje mu, že pro zaslepenost případem přehlédl, že už je osm měsíců těhotná. Emil je rád. Daniel se probouzí sám. V koupelně nachází těhotenský test. Je pozitivní. Hned spěchá za Lilli. Emil zatím s policejním sborem pronásleduje gang. Bohužel neúspěšně, jejich auto končí v bazénu. Reportérka Qiu si omotává kolem prstu komisaře Giberta a lstí stahuje informace z policejního počítače. A Daniel s Emilem? Sdělují si, že budou oba otcové. Dohodnou se, že budou méně pracovat a více se věnovat svým ženám. To však Emil hned poruší – donutí Daniela sledovat jednoho Santu. Když dojedou do skladiště, Emil udělá chybu a je zajat... (TV Prima)

(více)

Recenze (308)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Dle mě to není zas až taková katastrofa oproti 1, mě se to líbilo, hned ze začátku se něco dělo a nebylo to uděláno tím nudným začátkem většiny filmů, kde se nic neděje. Od začátku to byla AKCE, a to se mi líbí, nadupané auto, Dusík, a vtipné hlášky hned od začátku, přesně tak jsem si to představoval, potom konečně přišel malý oddech, a opět akce. Dle mě je to stejně dobře udělané jako 1, a proto dávám dobrých 80% ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal hvězdičky tři, nakonec jsem ale slevil - co proboha měla znamenat ta scéna, kdy Emilien bez možnosti pohybu čeká, až ho smete koule, aby v poslední vteřině sám skočil do kufru auta? To si Besson dělá z nás srandu? Taky jsem nějak nepochopil Sylvestera, co tam vůbec dělal, jeho role nebyla nijak vysvětlena. Jinak v rámci série: pár dobrých vtipů, stejný počet trapných, čirá oddechovka. I když nejslabší ze všech tří. ()

Reklama

PALINO 

všechny recenze uživatele

TAXI 3 nie je moc originálny film, väčšinu prvkov sme už mohli vidieť v predchádzajúcich dieloch, ale v porovnaní s druhým je Taxi 3 o niečo vydarenejší. Opäť nechýba scéna, keď sa niekto potrebuje rýchlo dostať na letisko, ale ten niekto je v tomto prípade Sly Stallone, takže o srandu nie je núdza. Nápad s bondovskými titulkami je vynikajúci a vrchný komisár Gibert je miestami naozaj vtipný. ()

Pradlík 

všechny recenze uživatele

Další díl Francouzské série a znovu japonci jako gang Santa Klausů, a stejně tak královská zábava o kterou se tentokrát zasluhuje z velké části i policejní sbor v čele s komisařem Gilbertem. A navíc ten úvod se Sylvestrem Stallonem, závodem s TGV a ještě parodií na Jamese Bonda, prostě paráda! Sylvester Stallone: Nitrák? Daniel: Ale ne, to mi míchá kamarád. Dám vám adresu jeho baru, kdybyste měl taky zájem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dvěstě v městě, třista z místa. Jednou jsem to k sérii Taxi napsat musel a řekl bych, že ke třetímu dílu je to příhodná chvíle. Landa to vystihnul dobře. Silnice jsou tvůrcům totiž už dost málo na to, aby se na nich mohli prohánět závratnou rychlostí a tak se jedou projet po hřebenech Francouzských Alp a jak řikám jestli série začíná originálností a inovací, tady veškerá originálnost končí a začíná jeden velký paskvil plný nesmyslů, které nemají význam. Ono už je těžké vymýšlet stále dokola příběhy gangů, které se prohánějí v autech jedné značky, pak druhé značky a nakonec třetí značky. Jde o to, že zábava ještě nevyprchala. Například začátek a cameo role Slye je naprosto dokonalá což o to, ale ke konci to ztrácí dech to uznávám. Ale beztak si nedokážu přiznat, že trojka není natolik špatná, že bych se u ní nedokázal nebavit. K téhle chvíli mě přinutila až čtyřka, ale to sem už nepatří. --- Ty si tu spal nebo co? - Jenom jsem si na pět minut zdřímnul. - Tak pět minut to asi nebylo pač máš ten spis optisklej na obličeji. Vypadáš jako strom. Jo jasně, strom. Hele kdyby to byly letokruhy tak by si tu musel spát......20 let. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy padá auto do bazénu, je možné všimnout si, že je prázdné. (Terva)
  • Natáčení probíhalo od října 2001 do ledna 2002 a poté od 28. srpna do 8. září 2002 ve francouzských městech Marseille, Val-d'Isère a Tignes. (BMW12)
  • Když monster truck vjede do domu, tak v televizi běží film Kurýr (2002). (SONY_)

Reklama

Reklama