Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

klerik 

všechny recenze uživatele

V skutočnosti je (občas brutálne preceňovaný) originál tiež pekne slabý, ale má francúzsky šmrnc, nevtieravý humor a pomiestny náznak reálnosti. Tu sa však tlačí na pílu, všetci sa snažia o humor, ktorý je gýčovitý, naháňačky v americkom štýle nemajú ten spravny drajv... Ale na kopu krásnych herečiek sa kuká fakt dobre... ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak muze nekdo natocit kopii filmu, ktera se jmenuje stejne, je o tom samym a jsou v ni uplne stejny dialogy (fakt kompletni vety), ale je uplne trapna, hrozne animovana a i jinak na prvni pohled nizkorozpoctova...proste na tenhle film nekoukejte, pustte si originalni Taxi (1998)...Tohle je ODPAD!!! PS: vzkaz pro geminiho: to teda ne! xD ()

Reklama

Melvej odpad!

všechny recenze uživatele

Pojďte, uděláme remake francouzského Taxi po americku. A aby to bylo správně americké, šoupneme do hlavní role tlustou černošku, která jezdí na kole rychleji než Lance Armstrong a přes překážky na něm skáče jako Tom Dunqan. Opravdu se mi z toho udělalo zle. Ryze francouzská verze měla alespoň styl a když už nic jiného, tak to i se zavřením obou očí byla alespoň minimálně uvěřitelná a především vtipná podívaná. Tohle je hovadina hovadská, první jízda v taxíku a dialog vedený během ní je téměř celý okopírovaný z francouzské předlohy. Fuj! Takhle se remake opravdu nedělá. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Hlavním záporem je jednoznačně Queen Latifah(at' se na mě nikdo nezlobí,ale jestli jste ji veřili úvodní honičku na kole když si uvědomíte jak velkou prdel ta ženská má tak jste blázni) a ten mamrd co jí tam sekundoval.Honičky jsou unylé a strašně nudné a nebýt těch neskutečně pěkných bab tak klesnu ještě níže.Takhle dávám již tak milosrdnou jednu *. P.S. Některé filmy by prostě nikdy neměly byt remakovany ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl úplně náhodou. Myslel jsem si totiž, že to je původní francouzská verze. Avšak hned v první minutě filmu jsem se ušklíbl nad tím, co že to vlastně sleduju. On ještě někdo natočil film o nadupaném taxiku? A on se někdo nechal setsakramensky inspirovat původním filmem Taxi? No tak to se teda moc nevyznamenali. Jen přidali jiné herce a jinak je to to samé v bledě modrém. Ikdyž je fakt, že koukatelné to je a pár vtipných a povedených scén by se tam taky našlo. Ale pořád je to jen kopie původního francouzského filmu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)

Reklama

Reklama