Reklama

Reklama

Daniel žije v Marseille a zná ji lépe, než kdo jiný, každou zkratku, každou jednosměrku. Jeho největší vášní je rychlost, která je samozřejmě větší, než si umí marseillská policie vůbec představit. Začínal jako poslíček, který rozvážel pizzu a nyní má taxikářskou licenci. Svůj vůz speciálně upravil a ze všeho nejraději má zákazníky, kteří mají naspěch. Až jednou sveze tento fenomenální taxikář policistu, který má problémy nejen s gangem, který vykrádá banky, ale i se svým řidičákem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (409)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Čtu u televize, těším se na Vlasy a hle, najednou začíná Taxi. Tak se podívám, ostatně proč ne, že... Film opět není nic světoborného, ale další z fajn filmů na odreagování a pobavení. Fajn obsazení, vtipy, není to nudné. Pokud někdy poběží další díly, s chutí se podívám. I na tohle bych se klidně koukla znovu. Holt Francouzi, ti umí dělat komedie a tohle bylo navíc i akční! ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Naprosto rychlá a zábavná akční komedie o jednom zběsilém taxikáři se smolným poldou! Když Daniel opustí svůj skůtr u roznáškové služby a přesedlá do čtyř kolového taxi, posedlý rychlou jízdou a úpraveným vozem, netuší co ho bude čekat. Po svezení milé paní,sveze i jejího syna závratnou rychlostí, když pak zjistí že je to policista. Aby nepřišel o papíry a tím i svého miláčka, dohodnou se, že mu udělá službu a dopadne s ním gang červených mercedesů. Hra na kočku a myš při vysokých rychlostech se spousty zábavy může začít… ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Hans Akhenaton: 1. Maudits Soient Les Yeux Fermes (Chien De Paille) ,2. Scooter ,3. Dini (Assia) ,4. L'amour Du Risque (Fonky Family) ,5. La Charge ,6. Give Me Your Love (Deni Hines) ,7. La Vie De Reve (3 -Oniel) ,8. 1ere Attaque ,9. Le Dernier Coup ,10. Ne Rien Faire (Karl) ,11. 2 Eme Attaque ,12. Marseille La Nuit (Iam) ,13. Taxi (Mafia Underground) ,14. Derniere Banque ,15. Vie Infecte (Carre Rouge) ,16. Tu Me Plais (K.Reen/ Def Bond) ,17. Theme De Lily Iii ,18. Lyrix Files (Akhenaton) ,19. What Makes You A Man (Deni Hines) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Celá táto séria ma nikdy nechytila, ani som ju zámerne nevyhľadával. Nalepilo sa to na mňa v tv.Hodnotím nízko všetky diely ,pretože nedopozeral som ani jeden.Ale najbližšie mal k tomu prvý.Ak máš 12-13 rokov a zbožňuješ autá,určite filmy tvojho života.Ja mám rád rýchle autá , ale nie natoľko aby som velebil každý film, kde sa takéto mašiny objavia.Rád by som videl Bessona späť na režisérskej stoličke a nie produkovať takéto jednohubky.40%. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Sympatická herecká dvojice a kouzelná M. Cotillard mě nutí přidat hvězdičku k plánované trojici. Nejsem totiž typ na honičky v autech, i když tady jsou zvládnuté výborně. Na filmu mi jediné vadí to, co se teď nějak rozmáhá ve všech nejen komediích, a to zesměšňování policie. Trapné. Doufám, že se teď nemotám mezi jednotlivými díly, ale myslím, že toto se děje snad u všech dílů Taxi. A jediné, co bych rád řekl a zeptal se! Není ta hudba náhodou z Pulp Fiction??? ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Před první loupeží krade Rachid (Sébastien Pons) Peugeot 106 Rallye, ale když k němu přijde policista po přestřelce, už sedí ve 205 GTi. (Maverick86)
  • Daniel Morales (Samy Naceri) jezdí v Peugeotu 406 a gang německých lupičů bank v Mercedesech 500E. Tyto vozy vycházejí z vozu Mercedes-Benz 124, ale pro Mercedes jej upravovalo Porsche. Bylo vyrobeno pouze 500 kusů. (lskala)
  • V scénach z prvej spoločnej jazdy ústredného dua sa v pozadí opakujú budovy, ktoré už boli prejdené. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama