Reklama

Reklama

Po městě běží muž, který je pronásledován. Útočiště nachází v taxíku Daniela Moralese. Ten ho velkou rychlostí odváží na letiště. Zde však muž místo do letadla nastupuje do vrtulníku. Daniel se těší, až to všechno bude vyprávět policistovi Emilovi, svému kamarádovi. Žije s přítelkyní Petrou, která se mu již dlouho snaží něco říct. Jenže Emil je posedlý jen gangem loupežných Santů. Daniel má přítelkyni Lilli, s níž žije v garáži. Tento způsob soužití však dívka nezvládá a odchází... Emil s kolegou Alainem zatýkají jednoho podezřelého Santu. Později však zjišťuje, že zatkli svého komisaře Giberta, který také pátral po gangu. Na komisařství přichází reportérka Qiu. Chce něco napsat o práci policie a Gibert ji vychází vstříc. Petra už to nevydrží a přichází za Emilem na komisařství. Oznamuje mu, že pro zaslepenost případem přehlédl, že už je osm měsíců těhotná. Emil je rád. Daniel se probouzí sám. V koupelně nachází těhotenský test. Je pozitivní. Hned spěchá za Lilli. Emil zatím s policejním sborem pronásleduje gang. Bohužel neúspěšně, jejich auto končí v bazénu. Reportérka Qiu si omotává kolem prstu komisaře Giberta a lstí stahuje informace z policejního počítače. A Daniel s Emilem? Sdělují si, že budou oba otcové. Dohodnou se, že budou méně pracovat a více se věnovat svým ženám. To však Emil hned poruší – donutí Daniela sledovat jednoho Santu. Když dojedou do skladiště, Emil udělá chybu a je zajat... (TV Prima)

(více)

Recenze (308)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Unesla ho banda Santa Klausů, ozbrojených až po uši." Mně by to asi nedošlo, ale bystrý mozek komisaře Giberta hned odhalil, že by to mohl gang Santa Klausů. Nejen za to má můj velký obdiv. Jinak mne nejvíc pobavil souboj taxíku s TGV, dopravní prostředky šikmookých Santa Clausů a samozřejmě stopující černý policajt v Marseille. To bylo tak skvěle rasistické, pravdivé a zábavné. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zcela debilní scénář v podstatě neumožňoval lepší výsledek. Na akční film málo akce, na komedii nijak zvlášť vtipné. Všechno uhání tak rychle, že žádná potenciálně zajímavá scéna se nestihne rozehrát. Bai Ling je tak zmalovaná, že vlastně ani není krásná, a hrát nemá co, Sylvester Stallone mírně pobavil. A další díly budou zřejmě ještě slabší... ()

Reklama

memoman 

všechny recenze uživatele

Jediné co už stojí v trojce za pozornost,je akční intro s cameem Sylvestra Stallona na začátku,parodické bondovské titulky a honička s mostertruckem. Jinak poměrně slabota. A nevytrhne to ani záverečné zdolávání alpských vrcholů autem,které bylo mnohem lepší ve funésově panu Septimovi. Do třetice už se tolik nedařilo. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Mám pro sympatického Samyho velikou slabost a i pro jeho bílé taxi, které si nijak nezadá s bondovskými vymazleninkami alá zimní výbava. Komedie jak má být, praštěná, spontánní, prostě ideální pro klidné nedělní odpoledne. Při pohledu na zasněžené hory se mi trochu zastesklo, že ještě v polovině ledna není u nás po sněhu ani památky a teplo jako na jaře. ()

Márduk33 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli stojí za to v v Taxi pokračovat. Jednička a dvojka byly docela slušné. Toto už je ovšem dost "přeždímané" a humoru už je dost málo, některé scény, které měly být vtipné byly bohužel spíše k smutku. Neříkám, že jsem se párkrát nezasmál, ale oproti minulým dílům už to bylo o dost méně. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (18)

  • Pohľad na mesto Marseille skrz čelné sklo taxíka v scéne svitania nekorešponduje s polohou auta v nasledovnom prestrihu. Taktiež je celá nasledovná scéna sledovania Mikuláša na skútri geograficky úplne mimo. (Real Tom Hardy)
  • Ve scéně, kdy Daniel (Samy Naceri) s Émilienem (Frédéric Diefenthal) sjíždí sjezdovku, je v záběru z kabiny auta vidět, že čelní okno setřel pouze jeden stěrač. V dalším záběru z kabiny auta jsou vidět opět dva stěrače. (bartas51)
  • Modrý automobil, který hlavní hrdinové míjí při vniknutí na trať rallye, je Subaru Impreza WRX STi. Daniel Morales (Samy Naceri) jezdí ve vozidle Peugeot 406. (ČSFD)

Reklama

Reklama