Reklama

Reklama

Leatherface - zrození

  • USA Leatherface (více)
Trailer 1

Film předchází událostem původního snímku Texaský masakr motorovou pilou (1974) a přiblíží nám zrod legendárního masového vraha, známého jako Leatherface (Kožená tvář). Dospívající Leatherface uteče z psychiatrické léčebny spolu se třemi dalšími pacienty a unese mladou zdravotní sestru. Na stopě je jim však muž zákona toužící po pomstě. (Spidey3)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (203)

juta 

všechny recenze uživatele

Nová koženka mi moc nepřipomínala, že by měla něco společného s příběhem s předešlými filmy. Svoji tvář dostávala až ke konci filmu, což bylo podle mě docela pozdě, protože se po většinu času věnovala útěku z léčebny a to nebylo úplně to pravé. V atmosféře i hudebním podkresu je slyšet určitá podobnost, ale já se těšil i na ten příběh, který by mi připomínal z větší části to, na co jsem byl zvyklý, ale tady mi tahle důležitá součást dost chyběla. ()

ledzepfan odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec bych se nedivil kdyby se ukázalo, že T.Hooper umřel poté co shlédnul pracovní verzi téhle břečky. Celé je to otravné, protivné a slaboduché. Diletantská chujovina která doufá, že když hovno prožene hromadou barevných filtrací a naplácne na něj nálepku slavné značky, bude to všem stačit ke spokojenosti.... V tom filmu ale nefunguje vůbec nic. Zástup trapných klišé. Osobitost na absolutní nule. Nápaditost je asi sprosté slovo..... Nuda, šeď, sterilita, neschopnost... ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Vím, že existuje série Texaskýho masakru nějakou pilou a dokonce jsem nějaký díly i viděla, což jasně dokazuje mojí lenost hovnotit každej film co mé šikmé oko kdy zhlédlo. V týhle sérii znám original, trojku (na co zas myslíte, prasata) , remake, to po něm a pak ještě tu píííčovinu kde hrála Renééé. Takže kolem a okolo vím o co jde a mám tak plný právo Vám všem sdělit své pojmy a dojmy k tomu. Pokud se mnou nebudete souhlasit, poslušně hlásím, že to mám v pitchy a beztak tomu hovno rozumíte. Tak teda - Někdo tu žvatlal, že je to letošní nejkrvavější horor to mi nepřijde jako velkej problém, když letos žádnej jinej krvák snad ještě ani nebyl, ale tak teda fajn, je to nejkrvavější horor letoška. Děj se motá kolem mládí Koženýho ksichtu a my se tak dozvíme, jak trávil pubertu, nad kým onanoval, co chtěl dělat za práci, první lásky...Kecám vole, nic z toho tam naštěstí neni. Prostě banda ementálů unikne z psychárny s jednou sexy sestřičkou a jeden z těch mamrdů je Koženka. Kterej, to je snad jasný každýmu, pokud jste se spletli, jste dementi. Jooo na Vás ukazuju, jste tupci co maj IQ zdrclýho tvarohu, jak jste si kurva mohli myslet že...no nic, Vám nepomůže ani svěcená voda a mezi spoustou blbů co tu je se beztak ztratíte. Kde jsem skončila? Jo jasně...Banda bláznů. Tak tuhle skvadru nahání šerif a vše se sune k závěrečnýmu vyvrcholení seme...ééé...příběhu na farmě Sawyerů, bo jak se jmenujou, kteří čekaj na návrat ztracenýho syna. Všichni tu opěvují výron (nebo výkon?) hérečky Lili Taylor a já absolutně nechápu proč. Ta je drsná jak hladká mouka to už mě víc zaujala ta vypatlaná bloncka s ožahlou držkou. Pořád se tam něco děje a to i když se nic neděje. Zde chválenou scénu s prasaty nejlíp pochválil Bloody - Je na píču, je tam hovno vidět a já fakt nechápu z čeho tady stříkáte. To šukání na mrtvole bylo lepší, to jsem se i udělala. Celkově lehce nadprůjemná záležitost, která patří mezi ty lepší díly série. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nesrovnatelně lepší než předchozí 3D počin. Tedy milovníky špinavých farem tenhle snímek zřejmě zklame. Na druhou stranu obehrané téma, kdy skupinka mladistvých zabloudí k vidlákům a je postupně vykydlena, už prostě unavuje. Vzpoura v léčebně, útěk, vybílení restaurace, útěk, honička, nekrofilie...krmení prasátek...boj o život. Sympatická Lili Taylorová má vše pod kontrolou, pohledná, ale blbá Vanessa Grasseová dělá jednu botu za druhou. Motorovka a šťastný konec si zaslouží samostatnou hvězdu. Co jiného si přát, když se kladné postavy nevyskytují? Svižně natočeno, krásný les, temné smyčce, železa. Ne že by člověk většinu neočekával, ale to mi tentokrát nevadilo. I rozkošná nadsázka v restauraci, kdy po výstřelu do hlavy vytryskne téměř dvoumetrová rudá fontána, byla fajn. Z hlediska originality je téma Texaského masakru natolik vyprázdněné, že snad kromě psychologické artové studie jednoho šílence už nic překvapit nemůže. Rozhodně zábavnější, než leckterá současná buranská záležitost. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Zkoukněte prvních 5min. pak jeďte od 70.minuty dál. Vůbec o nic nepříjdete. Páč jsem si několikráte (i díky sequenci s Hartmanovou dcerou) notně zanadával. Nesnáším amorální hnusné filmy plné degenů, sráčů a blonďatých popálených děvek (aspoň že ji prostřelil ranger palici, to bylo velmi uspokojivé) a nepotrestaného zla. A fakt mi je těžce u prdele, že to má býti prequel k orig. Aspoň mohu pochváliti producenty nebo koho, že to drze nenazvali TMMP, páč to s touto sérií nemá prakticky NIC společného. Malé plus je to, že jde o retro z let 55-65. A s bonbónkem z min. roku (byť zde jako i jinde, jest nesmyslně uveden rok současný) se to absolutně nemůže měřiti. Je to tzv. vývojová slepá ulička, která vede odnikud nikam a jen mi připoměla, že bych nakopal do xichtu těm, co škrtli plánované pokr. (režisér o to stál a navíc film za 20 mil. vydělal 47) předchozího (pro mě nyní o 300% lepšího) a roztomile prdle úchylného 3D, který mi po tomto dává mnohem větší smysl, než kdy dříve a na jehož základě jsem dal 2.šanci (sice opět marnou, ale o něco lepší, než napo1.) 1.filmu, ze kterého jak víme 3D přímo vychází. Tudíž...pokud jako já, chcete míti vyloženě film oficiálně patřící do série TMMP odškrtlý ze seznamu, koukněte. A nejlépe v té mnou doporučované PKD cut verzi. Jinak se tomu vyhněte velkým obloukem a nic se vám nestane. Prostě, totálně mimózní film, u kterého nechápu, co tím chtěl básník říci. :-/ ()

Galerie (124)

Zajímavosti (8)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v USA, tak celé jeho natáčanie prebiehalo v Bulharsku. (MikaelSVK)
  • Světová premiéra se konala 25. srpna 2017 na FrightFestu v Londýně. (ČSFD)

Reklama

Reklama