Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (454)

liskam 

všechny recenze uživatele

MiB jsem vždy bral jako totální oddechovou u které nemusím ale opravdu nic řešit. . Stačí nechat mozek doma a náramně se člověk pobaví. Standardně bych dal jen 3 hvězdy, Ale ústřední dvojice se vyloženě povedla a jako pokračování WS a TLJ mi perfektně sedla.. Navíc mi přijde že film se nebere kdo ví jak vážně a tak to mám u těchhle snímku rád. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Jako velkej fanoušek MIB můžu říct, že to nečekaně docela šlo, jen všechny postavy MIB ve filmu působily dost amatérsky a nevěrohodně, prostě neměly ten správnej šmrnc, nebyly hodný MIB, a vévodil tomu tahák pro děvčátka Chris Hemsworth. Starý dobrý charaktery Willa Smithe, TLJ a třeba Rip Torna zkrátka chyběly. Z toho vtipnýho mála potěšil kladivovej odkaz na Thora při bitce s Taranťanem Lucou, jinak toho za zmínku moc nestojí, ale jedenkrát se to zkouknout dá. [45%] ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Znie to akoby som bol degradovaný a povýšený zároveň.“ Nechcem sa hrať na kazateľa, ale pri filmoch ako tento človeku napadne, že svet je nefér. Máte množstvo talentovaných ľudí, ktorí ak by dostali príležitosť, mohli by tvoriť parádne filmy. Namiesto toho nejaký fušer, ktorého stredné meno by mohlo byť Nuda, dostane 110 miliónov a natočí TAK strašne neviditeľný film, po ktorom neštekne ani pes. A to poznám všelijakých psov. Ale po tomto by neštekli fakt ani ony. Zúfalo nudné. Takmer ma to až bolelo pozerať. Cameá (mopslík, šváby) to fakt nezachránia. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak je možné, že režisér Ctihodného Občana, Straight Outta Compton a Rychle a Zběsile 8 natočí tak sterilní a nezajímavou nudu. Ten film nenabízí zajímavý vizuál ani akci, herecky je to docela fajn, ale Hemsworth dost přehrává a humor funguje spíš zřídka. Opravdu nevím, kde se co pokazilo, ale Men in Black působí jako druhá až třetí liga oproti tomu, co do kin chodí běžně. Slabší průměr. 40% ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté zklamání. Při sledování snímku Men in Black: International Vám přijde, že tohle má s původními filmy společný snad jen název. Režisér F. Gary Grey totiž tento počin pojal jako nějakou křiklavě barevnou, logiku postrádající jízdu mezi kontinenty, kde se v mezičase řeší migrace a feminismus, pročež zcela postrádá duši a je zoufale nudná a prázdná. Upřímně, vyjma několika pěkně nasnímaných sekvencí, které jdou ještě navíc spočítat na prstech jedné ruky, mne nezaujalo zhola nic. Men in Black: International je tedy v mých očích opulentní, avšak zcela zbytečnou podívanou, na níž je až bolestivě vidět, jak se Tessa Thompson nepřirozené pitvoří a že Chris Hemsworth je bez kladiva zcela nezajímavou postavičkou. Tohle vážně bolelo. PS. Co tam KRUCINÁL dělá Liam Neeson?! „Always remember: the universe has a way of leading you to where you're supposed to be, at the moment you're supposed to be there.“ ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Původně měl mít film premiéru 17. května 2019, ale premiéra byla přesunuta na 14. června 2019. (Varan)
  • Slnečné okuliare, ktoré agenti nosia, sú exkluzívnym dizajnom značky Police z portfólia De Rigo. (chesterko)
  • Natáčelo se od července 2018 v Londýně, poté se pokračovalo v Maroku, Itálii a New Yorku. (rakovnik)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama