Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 2

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (459)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Filmařům se povedlo to, co je potřeba, abych se nad tímhle typem filmu rozplývala, musím sympatizovat s hrdiny a platonicky milovat s hrdinou. A mně Stephanie teda prudce sedla, očima jsem jí tak žrala, že jsem co chvíli musela šmatlat po umělých slzách, aby mi samým zaujetím, kdy jsem zapomínala i mrkat, nevyschly. Takovej úspěch u mě naposledy měla postava Anji z Tenkrát na Phuketu. Odpočinková komedie s osvědčeným tématem a zábavným obsazením. Po dni tráveném sebepoškozováním v posilovně sedla jako ulitá. 70% ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je záruka kvality, tam to bude vždy stejné, kde se prostě objeví on, tak se divák válí smíchy! A nejinak tomu bylo i u této české komedie :-) byl jsem až překvapený, protože jsem se ji dlouho snažil vyhnout, tak moc už nevěřím českým filmům! Nicméně je pravdou že mě film do děje okamžitě vtáhnul a já se bavil úplně po celou dobu. Určitě se asi nedá doslova řídit pravidly, které se ve filmu objevují, nicméně právě pro tenhle film to byla dokonalá dějová zápletka která z něj udělala zábavu o kterou asi šlo především. Film se pro mne stal právě tou zábavou relaxem a poutavou podívanou:-) ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Perfektně jsem se bavila. Smích prozvoňoval celý náš pokoj ve třech různých tóninách. Každá z těch individuí na jejich trávovém bytě mě rozesmívala jiným způsobem a Donutil tomu všemu nasadil korunu. Bohužel nemůžu pominout fakt, že pokud jsem se nesmála, tak jsem kývala hlavou nad tím, jak je to trapné. Což uznejte sami, naprosto zničí celkový dojem. Když to vezmu kolem a kolem, tak mě ale překvapil, protože jsem od toho čekala totální koninu na max. 1*, ale je to tak 3-4*. P. S. Závidím jim tu střechu.. chci taky. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŽDYŤ TY TO VŮBEC NEUMÍŠ S HOLKAMA! ODSTĚHUJ SE NA JINOU PLANETU!"... /// Marek je kluk, co potřebuje ,,trochu“ pomoc. Vyprávění v solidním tempu a rytmu moderních songů o tom, že láska je hra, při který je třeba umět improvizovat… Jsou teenegerský komedie a komedie pro teenagery. Tahle patří mezi ty, na jejichž konci jsem překvapenej, že (a jak) jedna osoba plahočící se za láskou dokáže pobavit všechny generace. Takže proč to nevocenit. Aspoň hvězdama. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Fotr do mě hustí jazyk budoucnosti. 2.) Neustálým hulením se připravuju na ,,Malajsii“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slibně vypadající, v průběhu už ale průměrný film, který je jen z poloviny český a to mě trochu vadilo. Asi by film vypadal lépe, kdyby byl napsán čechem a potom kdyby zde hráli pouze češi. Dvě slovenky do českého filmu už je prostě moc... :D Jinak je to hodně crazy, takže to věrohodnosti také moc nepřidá. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Hlavní aktéři jedou v říjnu pozorovat k lomu Perseidy, ty se ale na noční obloze objevují začátkem srpna. Ten den navíc pršelo a bylo zataženo, takže by vůbec neviděli oblohu. (rakovnik)

Reklama

Reklama