Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 2

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (459)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Kdyby mělo balení holek vážně nějaký pravidla, byli by všichni chlapi už dávno bez papírů." řekla mně v letním kině a dvě hodiny nato sežrala číslo 8. Osobně bych řekl, že na něco tak komplikovaného a nepředvídatelného jako je žena platí leda tak pravidlo pokus - omyl a že desatero patří spíš do kostela než na rande, no ale proti gustu žádný dišputát. Takže mi prosím nekecejte ani do toho, že mě tahle hovadina pobavila. Užil jsem si a o tom to tady celé je, ne? ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Film jako takový se mi celkem dost líbil ... bylo to zábavné a netlačil na pilu. Těmto přemoudřelým komentářům mnohobodových filmových maniaků moc nerozumím. Jsem obyčejným divákem .... nejspíš jako většina .. a tak to píšu našima očima ... bylo to ucházející, ale ne zase zářící. Rozhodně nelituji, že jsem na to šla do kina. Jen škoda toho, že to vůbec není vtip, ale tvrdá realita .... sbohem iluze, zab mě realito! ()

Reklama

salalala 

všechny recenze uživatele

Naprosto neškodná a nezajímavá komedie, která nepřináší nic nového a jen recykluje už několikrát viděné. Janák vlastně ani nemá snahu jakkoli film ozvláštnit a jede pořád ve stejných kolejích. Načasování vtipů tedy zvládá, ale bohužel jejich pointa je jasná, než se vlastně pořádně rozjedou a to není dobře. Pár tradičně "zhuleneckých" hlášek toho moc nezachrání a občas pěkná kamera z celkové nudy taky moc nevytrhne. Děj je navíc silně nedůvěryhodný a nepravděpodobný, což je taky problém. Na druhou stranu obsazení je celkem fajn, Ruml je správný ťulpas, Prachař potřebně arogantní a Donutil zase hraje Donutila. Celkově vzato to příliš zábavné není a spíše to spoléhá na jména tvůrců, obsazení a pořád atraktivní téma. O tom, že to tu není úplně využito, se nemá cenu zmiňovat, protože to asi ani nebyl záměr. 10 pravidel jak sbalit holku je zkrátka komedie, která nijak zvlášť neurazí, na druhou stranu ale nijak výrazně nepotěší a z paměti rychle vyšumí. 50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vlastně první film, kterej absolutně stojí na Matoušovi Rumlovi a já mu musím sklonit poklonu, že se z Mladoboleslavského divadla dostal až do takového filmu. Kéž by takových filmů s ním bylo víc, vůbec bych se nezlobil. U téhle komedie jsem si totiž parádně odpočinul, což byl víceméně účel. Vlastně jsem ani netušil, že tenhle film bude tak dobrej. První dvaceti minutovka totiž vypadala všelijak. Pak se ale rozjela změť scének, které neměly chybu. A to, že se mi zvedla nálada o tisíc stupňů nahoru může i Prachař, Donutil, Dolanský a Buchta, kteří také udělali svý. Holky pak příjemně doplnily něžnější polovičku, která na rozdíl od chlapů byla víceméně rozumná a trošku ty vtipné scénky uklidňovaly. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se odhodlal si pustit český film a tentokrát jsem vybral podařený snímek. Ono hodnocení 3* by se zdálo, že není nic moc, ale ve světle faktu, že se jedná o český film, jde vcelku o solidní hodnocení. Během sledování filmu jsem se často zasmál a vtipy které vyšuměly do prázdna bych spočítal na prstech jedné ruky. Herecké duo Rum (pardon Ruml) a Donutil filmu dává svěží vítr. Film je ale jako z učebnicové předlohy komedie, něco nejde, pak dojde k progresu, no a pak se to posere a zase ten trapný happy end na konci. Ale u tohoto žánru jsem si jaksi zvyknul, nic jiného mi ani nezbývá. Tento filmík lehce doporučuji. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Markovi (Matouš Ruml) cestou z Prahy na zámek ve Mcelích dojde palivo. Mcely jsou ale od pražského Žižkova, kde Marek bydlí, vzdáleny jen zhruba 60 kilometrů a cesta vede z velké části po dálnici. Markovi se ale kontrolka rozsvítí až na silnici v lese a benzín dojde krátce poté. Moderní auto ale na rezervní množství paliva musí ujet alespoň 50 kilometrů, a tak by neměl být problém dojet až do Mcel. (Martin_L)
  • I když se hodně scén točí okolo marihuany, herci RumlDolanský se po natočení dušovali, že ji ve skutečnosti nekouřili. „Rostlinky rozestavěné po bytě byly sice pravé, ovšem pod neustálým dohledem, my jsme v týmu samí slušňáci,“ ujistil Janák. [Zdroj: iDnes.cz] (Tonula)

Reklama

Reklama