Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 2

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (459)

genetique 

všechny recenze uživatele

Smerovanie tuzemských rom-comov v mainstreame je bohužiaľ podporované nenáročným divákom, ktorému tento štýl, zdá sa, vyhovuje. Ani tento nie je výnimkou obyčajnosti a snaha o hollywoodsky feeling stroskotáva na tom najpodstatnejšom - scenári a hercoch. Vedľajšie roličky perfektné, bavil ma Donutil a Dolanský, ale to bolo asi tak všetko. Ústredná dvojica vo svojich rolách doslova tápala, chémia bola zmrazená v skúmavke v mrazáku, gagy a vtipy fungovali tak na päťdesiat percent a predvídateľnosť scenára bola jasná od prvých minút. Neviem, či sa z tohto námetu dalo vyťažiť viac, téma je okukaná odpredu-odzadu, takže nabudúce by to chcelo trošku viac fresh nápadov a hlavne stabilnejšiu dvojicu v hlavnej roli. 50%. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

50%.Chvílemi jsem se bavil, chvílemi se tvářil kysele kvůli trapnosti a kýči (vrcholem je střídání scény běhu a hotelového svádění). Kristína S. je kočka, ale nějak jsem nedokázal spolknout, že by po všem, co jí ten nesmělý astronom prováděl před tím, o něj stále mohla mít i byť jen sebemenší zájem. Donutil filmu pomáhá svým standardním šarmem, zato ta rádoby vtipná postava neustále hulícího spolubydlícího je jednoduše strašně uhozená. Příšerný výběr hudby korunuje spíše negativní pocity z filmu, jehož námět mi přijde zajímavý, avšak scénář a režie nekvalitní. Protože mám rád romantické komedie, zaokrouhluji nahoru na tři hvězdy. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jak můžeš chodit s Ivanem, když chodíš se mnou?........ Opět mě mrzí, že v Českém filmu s Českými a Slovenskými herci není hudební doprovod v Češtině - to je strašná škoda. Ano hraje sice česká kapela, ale anglické texty - proč, pane Chyško! Jinak dobrá herecká cháska v čele s Miroslavem Donutilem, sranda a vtip nejsou tak přiblblé, jak by se mohlo na první pohled zdát. CITÁT - Na moje pravidla nemá šanci....... Dobré a vyvážené dialogy a jak jsem již řekl, je to sranda, ale žádný Jurský park z toho nebude. Ten se rozpadl dřív, než jsem čekal. Příběh má jednu obrovskou chybu já to prostě Markovi (Matouš Ruml) nevěřím. On to strašně přehrává až dělá ze sebe idiota, ale při tom je to úplně jinak. Ten kdo není na Malaisii připravenej, bude dost překvapenej. CITÁT - SANDOKAN: Ahoj Tygře........... ()

stration 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem omylem v autobuse do Anglie. Vůbec mi to nesedlo a připadalo mi to strašný. Hrozný scénář, který se má jako zalíbit teeenagerům, naprosto zbytečné figurky (jaký smysl tam měl Dolanský?) a dementní, nafouknuté scénky jako z grotesky (scéna v lomu), které mají být jakože vtipné a posouvat "děj" dopředu. Kdybych si měl vybrat, tak raději tři kinedryly a prospat celou cestu, než takový kraviny, který mě tak leda naserou. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slibně vypadající, v průběhu už ale průměrný film, který je jen z poloviny český a to mě trochu vadilo. Asi by film vypadal lépe, kdyby byl napsán čechem a potom kdyby zde hráli pouze češi. Dvě slovenky do českého filmu už je prostě moc... :D Jinak je to hodně crazy, takže to věrohodnosti také moc nepřidá. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama