Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (74)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Kliše není nic špatného. Svět by byl lepším kdyby byli všichni naivní, stačí ale jeden hajzl a celý systém by se zhroutil. Proto je to nemožné, není to v lidské povaze. Proto si to můžu užít alespoň ve filmu, abych pak zase mohl jít ven pln optimismu a nechat se milionkrát zklamat, hejzli venku. Film jako takový za nic nestojí, ale občas se člověk musí nechat unést naivitou, každej si najde tu svoji a tohle je ta moje. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Na Annie jsem koukal jen, že tam hraje moje oblíbenkyně Cameron Diaz, jinak bych směle tento snímek minul obloukem. Děj je klasickým klišé, kdy pěstounská péče je hrozná, děti jsou šikanovány a tak když se naskytne šance, malá Annie ji využije k dobru všech. I když ze začátku nemá moc radost ze své nové rodiny, časem oběma stranám dochází, kde je rodinné štěstí. 50% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

I z takovýchto filmů musí být filmový svět živ. Vždyť být jen samá dramata, akce a bubákování, tak by jsme se z depresí zbláznili :-). Annie je taková veselá, pestrobarevná, kýčovitá podívaná, kde je od prvních minut vše pěkně nalinkované, usměvavé, pozitivní, pěkné písničky, v závěru samozřejmě neodvratný happy end, kde se nakonec všichni láskyplně obejmou a mi zjistíme, že ani ti zlí vlastně nejsou vůbec zlí, no prostě, bez přehánění, je nutné do této podívané jít s opravdu velkou dávku tolerantnosti a přijmout fakt, že realita je zde postavena zcela na hlavu, nicméně opakuji, bez těchto kýčů by ten filmový svět také nebyl takový. Každopádně, filmu hodně pomáhá fajn casting, ústřední malá hrdinka je příjemná holčina, Foxx je sympaťák, Diaz odporně přehrává, ale baví, ovšem mě osobně nejvíc zaujal Cannavale, který tu vážně perlí. A tak jedinou věc, kterou musím opravdu zkritizovat, je působivost emocí, neboť ty absolutně nefungují a bohužel, o nich je ten film poměrně dost, takže jde o výtku poměrně zásadní. Jinak ale zkrátka pohoda, ty necelé dvě hodinky utekly docela nečekaně svižně, a ačkoliv nejde ani trochu o typ filmu, který bych zrovna dvakrát vyhledával, tak jsem ho přežil překvapivě bez větších potíží. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Takový odpočinkový muzikál, u kterého se zasmějete i dojmete, ale příběh není tak originální, jak bych si představovala a tolik nezaujme. Cameron Diaz se předvedla v roli, ve které jsem jí ještě nikdy před tím neviděla a docela mě to potěšilo, ale co se jejího vzhledu týká, začíná se mi líbit čím dál, tím méně. Quvenzhané Wallis předvedla opět jeden ze svých talentů a tahle malá holčička mě překvapuje víc a víc a pak je tu samozřejmě Jamie Foxx, kterému nemám co vytknout. Písně jsou chytlavé a příjemné na poslouchání, ale jinak je film průměrný. ()

Compote odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem měla problém i dokoukat. Příběh malé černošky,sirotka, která nabyde svého amerického snu. A do toho si zpívá a zpívají i ostatní. A to o všem, naprosto o všem. Klidně by tam mohla být píseň ve stylu "tak je zase raníčko, namažu si chleba s máslem- a k tomu si dám kafíčko"..."a potom půjdu na záchod, co je orientován na východ"..."do školy už musím jít, nebo trable budu mít"..." Jestli tenhle film uvidím někdy čirou, nešťastnou náhodou znovu, tak se zároveň oběsím a vyskočím z okna" - >což se sice nerýmuje, ale je to tak. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • „Vrchná sestra z detského domova nie je milá ani pekná, má radšej drinky ako deti," prezradila o svojej postave Cameron Diaz. (kacer4)

Reklama

Reklama