Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 3

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (494)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Jako já se skoro až stydím, že mě to tak smetlo. Ona je to vlastně ta nejčervenější z červených knihoven. Ale ta Lily Collins. Oh my fucking god, přátelé. Tohle jí u mě přihrává místo asi nejoblíbenější mladý herečky, protože jakým suveréním způsobem to tady odtáhla, to se jen tak nevidí! Horší jak Stuck in Love, ale Lily tu JE ještě o něco lepší. 8.5/10 a velký doporučení všem. A s ženskou na to nekoukejte. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přesně ten film, u kterého vás zajímá, co přijde za pět minut, co za půl hodiny a jak to celé nakonec skončí. I když je patrné, že dobře. Ve výsledku to však nehezky dře. Až příliš se tu totiž sází na oslí můstky a náhody. Ti dva se měli rádi pořád, ať už byli ve škole, na hřišti nebo ve stanu. Lásku však popírali. A budou popírat i desítky minut na plátně, ve filmu pak několik let plných přešlapů, omylů, nepochopení a nevydařených vztahů. On jde za svým studentským snem, také ona se na prestižní školu dostane, jenže jeden zaseknutý kondom udělá své. A se zoufalstvím v duši sleduje jeho zásadní životní kroky, aby si za nějakou dobu role vyměnily. Když se jejich cesty v dospělosti neprotnou poprvé, chápeme to, držíme palce, že to vyjde napodruhé, jenže i tehdy něco stojí v cestě. Když už je to počtvrté, začíná to dost otravovat. A body jdou chtě nechtě dolů. Knížka je prý hodně tlustá, osudovost se ovšem z filmu postupně vytrácí, extrémní ukvapenost při výběru partnerů je do očí bijící. Romantika neromantika, srdce nesrdce, chtělo to větší péči. Lily Collins a Sam Claflin jsou naštěstí nesmírně sympatickou dvojkou. Stejně jako hudba, dialogy, barvy, vtipné momenty, britská angličtina.. ale čtyři nedám!! ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemne podaná, romantická komédia, s moderným nádychom a sympatickou Lily Collins. Jak blízko má (najlepšie) priateľstvo medzi mužom a ženou blízko k zárodku lásky? Otázka, ktorou sa 102 minút zapodieva Love, Rosie. Filmová odpoveď je od počiatočných desiatok minút zjavná, odpoveď z reálneho života však nie vždy tak jednoznačná. Každopádne, jednalo sa o veľmi sympatickú podívanú, ktorú (aj keď niesom fanúšikom žánru romance) vrelo odporučiť. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Takže, celkový dojem z filmu bol dobrý. Hlavný hrdinovia sympatickí, výborný soundtrack, pekné exteriéry. Ale! Celý príbeh pôsobí príliš prekombinované. Mne sa osobne na príbehu páčilo, že ukázali, že aj po narodení dieťaťa môže mať žena nejaký ten život, že tým sa nezborí svet. No, nelogické správanie hrdinov (a to vo väčšine romantických filmov vidím) ma privádza do šialenstva. Tento film úplne podupáva status manželstva. Nie som žiadna bojovníčka za morálku a podobne, ale myslím, že zobrať si niekoho koho nemilujete len preto, aby ste sa s ním mohli rozviesť, keď sa človek, ktorého milujete s vami udobrí, je blbé. Je to nerealistické a vyvoláva to vo mne menší hnev. Možno som už jediná, ale myslím, že by stačilo keby mali frajerov/frajerky. Z tohto pohľadu to vyzeralo tak, že sa hlavní hrdinovia hrali s citmi všetkých ex-manželov, ex-priateľov a ešte aj tej chudinky dcérky. Neviem...tak asi 60 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Uvnitř mé pochvy se zatoulal kondom a já ho nemůžu lokalizovat." I vyčerpávající třísekundový sex může mít následky a tak míjení Rosie s Alexem mohlo začít. Já jsem přející člověk, takže jsem na ně řval, aby se dali dohromady, ale oni byli pořád slepí, hluší a zadaní. Nakonec to bylo celkem fajn, ale kdybych tvrdil, že jsem se přitom bavil, tak by to na detektoru lži patrně neprošlo. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Režisér dal Lily Collins (Rosie) a Samovi Clafinovi (Alex) v některých scénách volnou ruku a herci pár scén vymysleli sami během natáčení, například Alex fotící Rosie při výskoku na ulici. (MadJanny)
  • Rodičia Lily Collins (Rosie) sú britská rocková hviezda Phil Collins a americká herečka Jill Tavelman, no napriek tomu má americký prízvuk. Vyrastala v Guildforde v Spojenom kráľovstve do svojich 6 rokov potom sa presťahovala do Spojených štátov. Ako dieťa potom skutočne tvrdo pracovala na tom, aby svoj britský prízvuk stratila. Jej prízvuk vo filme teda nie je jej prirodzený. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. října 2014 v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno