Reklama

Reklama

Green Street 3: Rváči nikdy nezlomení

  • Velká Británie Green Street 3: Never Back Down (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je to už štrnásť rokov, čo Danny (Scott Adkins) opustil prostredie futbalových chuligánov. Jedného večera sa po prijatí hovoru dozvedá, že jeho mladší brat Joey (Billy Cook), ktorý sa rozhodol pokračovať v jeho šľapajách, bol zabitý. Aby bývalý vodca chuligánov zistil totožnosť jeho vraha, vykonal na ňom pomstu a prinavrátil zašlú slávu firme Green Street Elite (GSE), vráti sa do jej čela a znova vstúpi do sveta hooligans, kde sa však pravidlá za ten čas zmenili. (Sufferer)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| No, tak je to za mnou. A co jsem vlastně od tohoto britského béčka čekal ? Rozhodně ani nevím do čeho jsem se pouštěl. Jednoznačně jsem byl zvědavý na mého oblíbeného Adkinse, kterého poslední dobou dost hltám. Třeba jeho filmy Neporazitelný 2,3 nebo Ninja (už aby vyšel druhý Ninja). Jeho bojové umění mě baví, opravdu je to neskutečný borec co předvádí neskutečný kousky. Takže nyní k filmu. Rád bych zmínil jednu věc a to takovou, že předchozí filmy z roku 2005 a 2009 jsem neviděl. Což ale není žádná chyba si myslím, páč toto je samostatný film. Takže celkový koncept, příběh a hned jak to vychází z názvu Hooligans - tak opravdu tyhle blbce, fanoušky - vlastně ne fanoušky, kteří se perou jenom páč jsou to vychlastalé hovada, tak to fakt nemusím. Takže jsem se obával, že to budu hodnotit mnohem hůř. Celkově mě ten příběh a to dění těch Holligans docela zaujalo - to celé mě docela chytlo, ikdyž je vše provedeno v takovém jemném provedení. Pouliční bitky těchto cvoků - to vše by mělo být pojato pokud možno reálněji, tvrději a ono to ani tak na mě tvrdě a krvavě nezapůsobilo. Nějaká možná jedna scéna byla surovější, ale to je tak celé k tomuto aspektu. Dále mě trochu zarazilo, že Adkins zde byl vzhledem k svému bojovému umění dost nevyužit. Myslím to tak, že nepoužíval své obvyklé, skvělé chvaty. Ale přesto se pral dobře a dost dobrých chvatl zde bylo. Jenže zde bylo do oka bijící, že mu to tvůrci neumožnily. Finální bitva Adkinse proti hlavnímu protivníkovi byla dobrá, celkem slušné chvaty, ale bylo to takové až moc jednoduché pro Adkinse, moc hvězdý konec. Co se týče tréningu, kdy Adkins ostatní trénoval, na pouliční bitky, tak to bylo místy dobré, místy méně záživné. Film se mi začínal dost líbit, ale pak jsem si uvědomil, že tomu dost chybí a že je to takové obyčejné. Hlavně ke konci. Na to, že jsem se toho tolik obával to dopadlo obstojně, ale mohlo to dopadnout mnohem lépe. Přidat reálnou brutalitu, dovolit Adkinsovi aby se předvedl v plném lesku co se týče jeho bojového umění, přidat pár dramatických scén a bylo by to. Hudba dopadla celkem dobře, dala se hezky poclouchat, nic zázračného, ale šlo to. Herecké obsazení je rozporuplné, někdo lepší, někdo horší. Adkins splnil svůj klasický standart a tak dále. Celkově vidím pouze čistý průměr. Nějak mě film nenadchnul, ale taky mě nějak neurazil a na to jak jsem se tohoto tématu bál, tak to dopadlo ještě docela nadějně. Nadějně píši ? No, nevyužitý potenciál zde přímo čišel ! A to je ta největší chyba filmu. Určité nelogičnosti se zde najdou, ale jak říkám, nějak mě nic neurazilo, tak jako jednohubka to na jedno shlédnutí určitě svým způsobem zabaví. Nemám nic co bych k tomu dodával. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No bijec Scott Adkins by si zasloužil určitě akčňáky z poněkud lepší choreografií aby vynikli víc jeho schopnosti. O nějakým odkazu na hooligans se tu moc mluvit nedá krom toho, že z chuligánů udělali zápasníky. Takže tak, ale je pravda, že na některý ty bitky se kouká celkem dobře. Udílím průměrných 55% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Jste li citlivý a kultivovaný intelektuál, co si dvakrát týdně prostě musí s „Vesthem pyčo!“ na rtech minimálně kopnout do nějakého podobně smýšlejícího, kulturního a inteligentního müslitele, nesmíte se divit, když se najde nějaké stejně vypatlané, agresivní hovado, co vám s gustem a bez mrknutí oka rozšlape hlavu. Váš vyteplený bratr pak musí sebrat všechny homosíly, aby vás pomstil. Vědět předem, že film pojednává o drsném kataristovi, kterého hraje žužu transvestití princezna, co vytrénuje partičku čtyřicetiletých, otylých fotrů, aby vyhráli kung-fu ligu anglických roudís, vypálím ho na CD-CIGÁNA a pustím akorát z okna. Takhle však musím překvapivě konstatovat, že kromě toho, že mi Scott Asskins zase dráždil svou přítomností konečník a mnohem více by mu slušely role, kde by oblečený v šatech sexy komorné a chlupatou štětkou na prach v ruce hrál třeba drsného vyhazovače na swingrspárty análních dobrodruhů, se jedná o příjemně, staromilsky klišovitý a zábavný krosouvr mezi arénovkou a hovadím fanděním! Až jsem z toho dostal zase chuť zrušit před Bazalama nějakému zkurvenému sparťanovi s ovarovým krkem zubní kartu jako v dobách, kdy jsem ještě býval mladý a neklidný knihomol. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Určitá snaha tu je. Ak film budete porovnávať s filmami ako Hooligans alebo Football Factory tažko sa popálite. Keď to ale porovnáte s tým, čo točí Seagal, Lundgren, Van Damme, Daniels, Austin v poslednej dobe, je to porovnateľné ak nie lepšie. Snaží sa to o príbeh, snaží sa to o herectvo, ale jediné, čo v filme stojí za to, sú súboje, tréningová pasáž a píchateľná barmanka. Scott sa snaží, ale herecky pokulháva. Často ani nemá čo hrať. Ale opäť záleží s čím sa porovnáva. Jeho akčný konkunkurenti nie sú určite o nič lepší. Takže dávam béčkové 3* s kľudným srdcom. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tak jako...Adkins je můj kůň, drtivou většinu jeho filmů mám v malíku, a tak jsem čekal, co předvede v Hooligans-movie. Nepředvedl toho sice tolik, jako např. v Neporazitelný 2 a 3, ale docela mu to tu šlo. Akční scény byly skvěle natočeny, po delší době akčňák, kdy může divák sledovat souboje bez nesmyslných prostřihů, efektů, zoomů kamer, apod. Za to dávám velké plus. Za co srážím procenta, je pochopitelně děj. To, jak Scott trénuje 4 maníky, kteří si do teď mysleli, že jsou největší bitkaři na světě, to mi přišlo trochu moc. Ale akční film má být hlavně o akcích, které tu byly v přijatelné míře. Takže se GSE u mě udrží ve 4-hvězdičkovém pásmu. 70% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Za bojovou choreografiou stojí Joey Ansah, ktorý vo filme stvárnil postavu Victora. (Sufferer)

Reklama

Reklama