Reklama

Reklama

Rise of the Footsoldier Origins - The Tony Tucker Story

Trailer

Obsahy(1)

Voják Tony Tucker (Terry Stone) se vrací z války o Falklandy. Po válce je zahořklý a rozzlobený... Brzy si udělá jméno v podsvětí Essexu se svým bezpečnostním obchodem a obchodem s drogami. Poté, co vstoupil do partnerství s gangsterem Bernard O'Mahoney (Vinnie Jones), se jeho život vymkl kontrole v cyklu drog a násilí. Věci se ještě zhorší, když se setká s notoricky známým drsňákem Pat Tate (Craig Fairbrass) a místním drogovým dealerem Graig Rolfe (Roland Manookian). (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Už ani nevím, kolikátý díl téhle X logie tohle je, ale pořád mě to fakt baví a pořád sem z toho nadšenej. Jasný, filmy strašně moc čerpá z dokonalý jedničky, která nemá obdoby, ale mně se pozdávají všechny pokračování, tohodle nevyjímaje :o). Vinnie Jones jakožto nekompromisní vyhazovač to skvěle a klidně diktuje, ale stejně je největší drtič PAt, z něj jde fakt strach. No a koukám, že to má ještě další novej díl z 2023, tak se k tomu určo dostanu, až budou titulky... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdysi měl veterán z Falkland Tony Tucker i lidskou tvář, jenže pak přišel Craig, fet, Pat a neodolatelné podnikatelské příležitosti v jednom východoanglickém hrabství.. Začátky Essex Boyz plné pokusů a omylů provází jemný humor (skotský přízvuk), pravidelné dávky násilí (vévodí vypěněný „House of the Raging Sun“ s kulečníkovou koulí) a bouncer Vinnie Jones, co si nečekaně často nechává vyměšovat na hlavu. I přes další faux pas s pilulema to entrée do kriminálního velkosvěta zase bojuje s gradací, nicméně disco soundtrack je možno označit přívlastkem přepychový. Úplně máte chuť vložit jej na kazetě do autorádia svého Fordu Sierra RS Cosworth.. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Presne ten štýl, ktorý mi sedí. Fantastická britská angličtina a pár plesnivých grázlov, ktorých slovná zásoba začína aj končí pri slove fuck. Vinnie Jones výborným spôsobom osviežil celé prostredie a puch britských ulíc a barov smrdí aj cez obrazovku. Zábavná gangsterka s vynikajúcimi songami stvárnenej doby. ()

MartinCS 

všechny recenze uživatele

Jsem fanda hudby 80. let a taky fanda celé série Rise of The Footsoldier. Nevím, jak moc je tento díl natočen podle pravdy, ale vždy mne zajímalo, jak se dali Essex Boys dohromady... :-) A jejich neslavný konec je dobře znám. PS: Pat Tate je vážně zvíře! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

I tady si tvůrci jedou pořád to svoje a sází na jistotu. Tentokrát hraje hlavní roli Tony Tucker a jeho cesta ke zločinecké kariéře. Opět jsou tu staří známí Pat a Craig, casting posílil Vinnie Jones, který se tu cítí jak ryba ve vodě a samozřejmě tu s neodmyslitelným fuckováním lítají pěst i kladiva a krev teče proudem. Pokud pominu první dva díly, tak je to pořád to samé, ale mě to prostě baví. 80% ()

Zajímavosti (5)

  • Toto je už pošesté, kdy herec Terry Stone ztvárnil skutečného gangstera Tonyho Tuckera. (JasonCZ)
  • Filmovalo sa v anglickom grófstve Essex a Berkshire. (MikaelSVK)
  • Na konci tohto filmu sa stretne Tony (Terry Stone) s Carltonom Leachom po prvýkrát v posilňovni. V prvom filme zo série sa však títo dvaja aktéri prvýkrát stretli v nočnom klube. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama